De goede 2021 (game-)voornemens van XGN

Article
dinsdag, 05 januari 2021 om 15:30
one piece stampede st 7 jpg sd lowf1609841954
Het nieuwe jaar is begonnen en dus zijn er weer velen die zijn begonnen met goede voornemens. Zo ook op de XGN redactie vliegen de goede voornemens je om de oren. Alleen gaat het er bij onze redacteuren iets specifieker aan toe. Dit zijn de goede (game-)voornemens van de XGN redactie!

Luuc ten Velde

Ik heb mezelf voorgenomen om dit jaar meer anime te kijken. Vrienden van me heb ik vorig jaar een zilveren kogel gegeven waardoor ze per persoon me verplicht één anime laten kijken. Als ik het na drie afleveringen niks vind, mag ik stoppen, maar krijg ik wel boze blikken op me gericht. Probleem voor mij is dat ik niet altijd zin heb om alles te lezen wat er gezegd wordt, maar subbed is de enige juiste manier om de series te kijken.
Eens zien of ik dit jaar wel m'n goede voornemen waar kan maken. Vorig jaar wilde ik meer games uitspelen dan onze hoofdredacteur, maar dat is absoluut niet gelukt. Here's to 2021!
world of warcraft shadowlands venthyrf1607359584

Ralph Beentjes

Voor 2021 ga ik mij richten op het terugdringen van mijn backlog. De laatste jaren heb ik veel MMO's en online games gespeeld waarbij steeds nieuwe content aan wordt toegevoegd. Zoals je wel kan raden heb ik daardoor weinig tijd over voor de steeds groter wordende backlog.
Ik heb dan ook nog een aantal titels uit 2020 in de lijst staat die ik graag wil (uit)spelen. Dat betekent niet dat ik in 2021 ga stoppen met het spelen van MMO's, maar die zullen wel op een iets lager pitje gezet worden.
apex seizoen 4 revenantf1580915356

Remco Reyes

Ik doe nooit aan goede voornemens, aangezien ik er nooit in slaag om mij eraan te houden. Wel wil ik meer singleplayer games spelen en wat minder multiplayer. Ik merk dat ik daar veel meer van geniet. Daarbij komt dat ik dus tijd moet maken voor de leuke dingen. Hier heb ik soms moeite mee, maar ik ga mijn best doen.
stalker 2f1609835032

Richard Verweij

Als de release van Cyberpunk mij iets heeft geleerd, is dat er écht waarheid zit in niet mak achter de massa aanlopen als het gaat om opgehypte games. Tot nu toe is elke mainstream gehypte Triple-A titel een totale afgang geweest en heb ik er goed aan gedaan om vanaf een afstandje sceptisch toe te kijken. Enige nadeel: in 2021 staat er een titel op het menu waar ik mij al jaren op verheug; STALKER 2.
Dikke kans dat het na al die jaren niet aan alle verwachtingen kan voldoen, maar hoop toch echt dat in de buurt komt van datgene waar elke fan van de franchise op wacht. Maar hoe meer ik dat zeg, hoe meer ik het idee krijg dat ik zelf zo'n ophyper begin te worden en vol in de valkuil trap...Kijken dus of ik mijn eigen hype kan beperken.
ac valhalla previewf1594220838

Roy Rijsdijk

Mijn voornemen is simpel: in ieder geval in de eerste helft van 2021 een PS5 en nieuwe tv scoren en een aantal essentiële PS4-games spelen die ik tot nu toe bewust heb gemeden: Metro Exodus, God of War (beschamend, I know), TLOU2, Horizon en AC Valhalla.
Daarna of tussendoor denk ik een tweede playthrough van The Witcher en Red Dead. Tegen de tijd dat ik daar allemaal doorheen ben, is de line-up van de PS5 vast flink gegroeid.

Populair Nieuws