Rockstar heeft nog jaren aan content voor GTA Online

News
dinsdag, 22 december 2020 om 13:30
gta 6 releasef1579595428
Sinds de release van GTA Online in 2013 is er al veel content verschenen voor de multiplayer variant van GTA V. Spelers hoeven alleen niet te vrezen dat er binnenkort een einde komt aan de game, want Rockstar heeft nog jaren aan content gepland voor GTA Online.
Rockstar is meteen al duidelijk geweest na de release van Grand Theft Auto V. Spelers die meer avonturen wilden zien van Michael, Trevor en Franklin hoefden niet veel te verwachten, want er zou geen extra content of uitbreiding komen voor het singleplayer avontuur in GTA V. Dat geldt alleen niet voor GTA Online, het multiplayer gedeelte dat een paar maanden later lanceerde.
De ontwikkelaar is nog steeds druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe content voor GTA Online en zal dat nog lang blijven doen. In een exclusief interview op Mashable Benelux laat Rockstar North namelijk weten voorlopig nog niet klaar te zijn met de game.

De grootste update ooit

Een goed voorbeeld voor de plannen van Rockstar is de Cayo Perico Heist update. GTA Online heeft al veel content updates gehad, maar de nieuwe toevoeging is verreweg de grootste ooit. Zo kunnen spelers één van de belangrijkste drugsleveranciers ter wereld beroven en krijgen daarbij toegang tot een compleet nieuw eiland waar ze zich kunnen uitleven.
Met de beroving in kwestie krijgen spelers volgens Rockstar North ook meer vrijheid dan ooit tevoren, zo blijkt uit het interview.
Op het eiland kunnen spelers niet alleen aan de slag met de heist, maar kunnen ze zich op meerdere manieren uitleven. Zo worden er meerdere exotische voertuigen aan de game toegevoegd en kunnen spelers elkaar ontmoeten in de Music Locker - een nachtclub waar de nieuwste platen in GTA Online worden gedraaid. Uiteraard kan je die ook beluisteren in je auto dankzij Music Locker Radio, één van de vijf nieuwe radiostations die zijn toegevoegd met de patch.
De Cayo Perico Heist update voor GTA Online is nu te spelen op de PlayStation 4, Xbox One en PC.
Dit artikel is op 21 december 2020 bijgewerkt.