GTA 5 en GTA Online lek geeft nieuwe next-gen informatie

News
woensdag, 28 juli 2021 om 12:30
gta v logo ps5f1591908529
GTA 5 is al bijna een decennium uit en tot op de dag van vandaag genieten spelers nog steeds van de titel. Met het nieuws dat GTA 5 naar de PS5 en Xbox Series X komen ook de bijhorende geruchten. Dit keer staat dat in het teken van GTA Online en de safe transfers van GTA V.
Twitter-gebruiker TezFunz2 heeft in een post laten weten dat hij en een dataminer, genaamd alloc8or achter verschillende nieuwe informatie zijn gekomen over GTA V en GTA Online. Volgens de bevindingen van het duo zou het mogelijk zijn om een singleplayer save over te zetten naar de PS5 en Xbox Series X. Dit was eerder nog niet mogelijk vanaf de PS3 en Xbox 360. Het was wel mogelijk om je GTA Online-informatie over te zetten toentertijd.

Grafische upgrade voor GTA 5 en GTA Online

Er is niet veel bekend over de next-gen-versie van GTA V, maar Rockstar heeft wel laten weten dat spelers kunnen gaan genieten van exclusieve content in GTA Online. Zo zouden er bijvoorbeeld exclusieve upgrades komen voor voertuigen in GTA Online.
Volgens het lek zou de titel ook een grote grafische upgrade gaan krijgen. De precieze details hiervan zijn niet bekend, maar als we kijken naar wat de huidige consoles kunnen, belooft dit veel goeds voor de toekomst van GTA V en GTA Online. Wat de volgende versie van GTA 5 en GTA Online ons precies gaat brengen is natuurlijk nog niet duidelijk.
Op welk console zijn jullie begonnen met GTA V? En op welke gaan jullie er nu mee aan de slag? Laat het ons weten in de comments.

Populair Nieuws

Laatste Reacties