GTA 5 acteur doet mysterieus over GTA 6

News
donderdag, 09 november 2023 om 9:00
gta 5 karaktersf1648131627
De hype voor GTA 6 heeft een kookpunt bereikt, want Rockstar aangekondigd dat de eerste trailer voor GTA 6 eraan komt. Uiteraard vragen veel fans zich nu af wat we zoal gaan zien in de trailer en uiteindelijk de game. Een GTA 5 acteur is daar naar gevraagd, maar doet nogal mysterieus.
Het zou zomaar kunnen dat Michael de Santa uit GTA 5 terugkeert in GTA 6. Een fan van de game vroeg acteur Ned Luke naar die mogelijkheid, nadat het (inmiddels bevestigde) nieuws dat Rockstar binnenkort met een trailer komt naar buiten werd gebracht. De acteur besloot te antwoorden met de woorden “it’s a mystery”.
Dat is natuurlijk geen bevestiging, maar het is ook geen ontkenning en dat is voor sommige fans genoeg. Het is niet ondenkbaar dat de acteur zijn rol als Michael de Santa weer oppakt. GTA 6 heeft weliswaar nieuwe speelbare personages, maar oude bekenden komen soms opdagen in nieuwere games. Sommige minder belangrijke personages komen soms zelfs in meerdere titels terug.
Vage antwoorden zoals dat van Ned Luke worden door acteurs soms gegeven om niet te hoeven liegen en toch hun betrokkenheid bij een project geheim te houden. Als de acteur niet terugkeert, had hij dat gewoon kunnen zeggen. Maar natuurlijk is het ook mogelijk dat hij voor de lol een vaag antwoord geeft, om de hype nog een beetje aan te wakkeren.

Wanneer verschijnt de GTA 6 trailer?

Rockstar heeft bekendgemaakt dat de eerste trailer voor GTA 6 begin december wordt uitgebracht. Het is niet duidelijk op welke dag precies. Wel zijn de Game Awards ook begin december, dus wie weet heeft Geoff Keighley dit jaar een knaller van een aankondiging.