Stranger Things-actrice in 2024 pas te zien in nieuwe film

News
woensdag, 08 november 2023 om 17:00
stranger things temporada 5 netflixf1699457658
Netflix heeft officieel aangekondigd dat de release van de aankomende film van Millie Bobby Brown, Damsel, oorspronkelijk gepland voor oktober 2023, is uitgesteld tot 2024. Het plot van de film draait om een jonge vrouw die in de rol van een jonkvrouw wordt gedwongen en een dreigende draak onder ogen moet zien.
In de aanloop naar de release van de film heeft Netflix een opvallende nieuwe poster onthuld waarin Millie Bobby Brown in haar rol te zien is. Op de poster staat ze bij de ingang van een grot met de dreigende schaduw van een draak op de achtergrond. De poster toont prominent het nieuwe releasejaar van de film, dat nu is vastgesteld op 2024.
Een teaser trailer voor Damsel staat gepland om aanstaande zaterdag, 11 november, uit te komen. Deze preview belooft een korte blik te werpen op de opwindende wereld van de film.

Waar gaat de nieuwe film over?

Damsel vertelt het verhaal van een jonge vrouw die, in een gehoorzame rol, instemt met het huwen van een charmante prins. Ze ontdekt echter al snel dat ze is aangewezen als offer om een eeuwenoude schuld van de koninklijke familie te vereffenen. Haar overleving wordt afhankelijk van haar intelligentie en vastberadenheid wanneer ze zich gevangen zit in een grot met een vuurspuwende draak.
Millie Bobby Brown, bekend van haar rol als Eleven in de enorm populaire Netflix-serie Stranger Things, bereidt zich momenteel voor op het vijfde en tevens het laatste seizoen van de show. De productie van de serie heeft alleen vertraging opgelopen vanwege lopende stakingen van SAG-AFTRA in Hollywood.