Assassin’s Creed Valhalla update komt te vroeg

News
woensdag, 30 november 2022 om 12:30
assassins creed valhalla battlef1632998583
Assassin’s Creed Valhalla heeft al aardig wat content, maar om het af te leren komt Ubisoft twee jaar na release nog eens met een update. Deze stond gepland voor 6 december, maar is wat vroeg live gegaan.
Eivor heeft al heel wat meegemaakt in Assassin’s Creed Valhalla, maar het verhaal krijgt toch nog een laatste afsluiter. Die had eigenlijk over een week uit moeten komen, maar door een “glitch in de Animus” is de update nu al beschikbaar. Hij is gratis te downloaden voor elke versie van de game.
De update brengt niet alleen een laatste stukje verhaal, maar ook wat andere veranderingen. Zo kun je ervoor kiezen om je kap altijd op te hebben, ongeacht waar je mee bezig bent. Verder is er wekelijks een gratis item in de Animus store en kun je de beloningen van festivals die je hebt gemist voortaan kopen bij handelaren. De update brengt ook bug fixes.

Wanneer verschijnt Assassin’s Creed Mirage?

Met de release van de laatste update voor Valhalla zullen veel fans klaar zijn voor een gloednieuwe Assassin’s Creed. Deze komt volgend jaar in de vorm van Assassin’s Creed Mirage, al is er nog geen precieze releasedatum. Qua gameplay zal deze titel meer lijken op eerdere Assassin’s Creed games.
Deze nieuwe titel is wel verbonden aan Valhalla, want hij draait om het personage Basim, dat bekend is uit Valhalla. De banden worden ook nog eens versterkt met de nieuwe update. Want een nieuwe quest brengt het Mirage-personage Roshan naar Valhalla.

Populair Nieuws