Grote storing bij ING legt mobiel bankieren plat

News
vrijdag, 16 juli 2021 om 15:15
person leaning on bike while holding smartphone 1251855f1592402211
Wie vandaag van plan was om zijn bankzaken bij ING via zijn of haar smartphone te regelen, zal dat even moeten uitstellen. Een storing bij ING zorgt er namelijk voor dat mobiel bankieren voorlopig niet mogelijk is.
Het is een dag vol technische problemen. Eerst legde een storing al het pinsysteem bij de Albert Heijn en de website van de supermarkt plat, waardoor het voor veel mensen flink lastig werd om boodschappen te doen. Dat probleem lijkt nu gelukkig opgelost, maar het is alweer tijd voor de volgende storing.
Volgens Allestoringen.nl is er momenteel namelijk een grote storing bij de ING. Door de storing is het voor veel gebruikers momenteel niet mogelijk om in te loggen via mobiel bankieren. Ook melden meerdere gebruikers dat ze geen transacties kunnen maken via mobiel bankieren en voor sommigen werkt zelfs de PIN niet. Op het moment komen de meeste meldingen uit de Randstad, maar ook klanten in Enschede en Den Bosch hebben problemen met de ING app.

Wanneer is de ING storing opgelost?

Het is nog maar even afwachten wanneer de problemen bij ING zijn opgelost. Op de website van de bank zelf wordt er momenteel namelijk gemeld dat alle diensten het gewoon moeten doen. Het lijkt er dus op het probleem nog niet bekend is bij de bank. Hopelijk kunnen klanten voor het einde van de dag weer hun bankzaken regeleen via mobiel bankieren.
Het is niet de eerste keer in juli dat de ING geplaagd wordt door een storing. Eerder deze maand waren er namelijk ook al technische problemen bij de bank.