Reageer en Win: Unieke Space Jam Xbox Series X controller!

Article
vrijdag, 16 juli 2021 om 16:00
image from ios 2f1626434524
Sinds deze week draait Space Jam: A New Legacy in de bioscoop. Om dat te vieren zijn Microsoft en Warner Bros. met een speciale Xbox Series X controller gekomen. Die unieke en toffe controller kan je nu winnen in de Reageer en Win!

Winnaars afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken op twee exemplarn van Scarlet Nexus op de Xbox Series X (het was helaas toch niet mogelijk om een PlayStation 5-exemplaar te bemachtigen). Daarvoor moesten jullie minimaal drie keer reageren onder artikelen deze week.
De winnaars van Scarlet Nexus zijn geworden... JustB en Remco Zitman!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar prijsvraag@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

Reageer en Win – Space Jam Xbox Series X controller

De bioscopen zijn eindelijk weer open en dat betekent ook dat er weer nieuwe films op het witte doek worden getoond. Eén van de nieuwe films waar je nu van kan genieten is Space Jam: A New Legacy met LeBron James. Om de release van de film te vieren hebben Warner Bros. en Microsoft de handen ineengeslagen om een speciale Xbox Series X controller te maken. In samenwerking met Microsoft mogen wij zo'n unieke Space Jam Xbox Series X controller weggeven! Deze controller kan je niet alleen op de next-gen console gebruiken, maar ook op PC en Xbox One.
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk twee keer zoveel kans op de Space Jam Xbox Series X controller als je meedoet deze week!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws