Albert Heijn storing maakt boodschappen doen lastig

News
vrijdag, 16 juli 2021 om 12:40
storingf1623744697
Er is momenteel een Albert Heijn storing gaande. Bij de supermarkt is boodschappen doen nu heel lastig volgens meerdere klanten. Op Allestoringen wordt massaal melding gemaakt van de problemen die de website van de supermarktketen nu heeft.
Er zijn flink wat problemen bij de website van Albert Heijn momenteel. De website van de supermarktketen is niet bereikbaar. Het heeft te maken met een technische storing die tot nu toe nog niet opgelost is. Wie de website probeer te bezoeken treft onderstaande pagina aan.
albert heijnf1626432395
Kort voor twaalf uur begonnen de eerste problemen, waarna een piek kort na het middaguur te vinden is. Hoe lang de problemen aan zullen houden is alleen nog niet duidelijk. Uiteraard wordt dit bericht bijgewerkt zodra er meer informatie beschikbaar is.

Weer een storing die voor ongemak zorgt

De Albert Heijn storing is niet de eerste deze week. Eerder deze week was er namelijk ook al een PIN storing die bij velen voor problemen zorgde. Deze werd in de loop van de week wel opgelost, waardoor men gewoon weer normaal kon betalen. Hopelijk is hetzelfde het geval bij de Albert Heijn website.