Werkweek begint vervelend met storing bij ING en Rabobank

News
maandag, 05 juli 2021 om 11:55
pexels brett sayles 2881229f1625478901
De werkweek is pas net begonnen, maar het gaat nu alweer mis bij de ING en Rabobank. Beide banken kampen nu namelijk allebei met een storing, waardoor niet alle functies te gebruiken zijn.
Wie vandaag gebruik wil maken van sommige functie bij de ING en Rabobank, zal daar mogelijk problemen mee ondervinden. Beide banken kampen momenteel namelijk met een storing, wat niet de eerste keer is dit jaar. Op Allestoringen.nl melden gebruikers nu voor allebei de bedrijven dat niet alle functies bruikbaar zijn.
Bij de ING hebben de meeste gebruikers last van het inloggen op de mobiel bankieren applicatie. Wil je dus je bankzaken regelen via je smartphone, dan zal je dat momenteel mogelijk niet kunnen doen. Voor de Rabobank lijkt het probleem te liggen bij de Rabo Wallet. Wil je dus die functie nu gebruiken, dan zal je daar mogelijk even mee moeten wachten.

Wanneer is de storing opgelost?

De problemen bij beide banken lijken pas net te zijn begonnen. Het lijkt er bovendien ook niet op dat de problemen al bekend zijn bij de ING en Rabobank. Zo geeft de website van de ING aan dat er momenteel geen storingen zijn bij haar diensten. Datzelfde geldt ook voor de Rabobank. Wanneer de problemen dus precies opgelost zullen worden, dat is nog niet bekend. Hopelijk kan je voor het einde van de dag weer gebruikmaken van alle functies van de Nederlandse banken.

Populair Nieuws