Grote Hollywood-ster te horen in FIFA 23 easter egg

News
donderdag, 05 januari 2023 om 19:30
fifa 23f1658388766
FIFA 23 draait helemaal om voetbal, dus veel film zul je er niet in terugvinden. Maar er zijn ook uitzonderingen. Ryan Reynolds blijkt namelijk een cameo te hebben in de game.
In de regel hebben Hollywood-acteurs weinig te maken met voetbal, afgezien van dat het soms bekende fans zijn van een bepaalde club. Ze hebben dan ook weinig te zoeken in een FIFA-game, tenzij ze natuurlijk eigenaar zijn van een club. Dat is het geval voor Ryan Reynolds en Rob McElhenny.
Het duo is samen eigenaar van de club Wrexham AFC, een vrij kleine club die in FIFA 22 en 23 te vinden is in de “rest van de wereld”-categorie. In FIFA 22 was er verder weinig bijzonders aan de hand. Maar in FIFA 23 kunnen spelers de stemmen van Reynolds en McElhenny horen wanneer een wedstrijd wordt geïntroduceerd.

Wat zeggen Ryan Reynolds en Rob McElhenny in FIFA 23?

Er doet bijvoorbeeld een clip de ronde waarin de commentatoren van een wedstrijd even contact leggen met Reynolds en MchElhenny bij een wedstrijd van Wrexham tegen Liverpool. De Wrexham-eigenaren praten er dan over hoe leuk het wordt om een zo’n grote club te zien spelen tegen een kleine club. Vervolgens wordt duidelijk dat ze met de kleine club niet Wrexham bedoelen, maar Liverpool.
FIFA maakt het in de nieuwste game trouwens op meer manieren extra leuk. Zo is ook het fictieve AFC Richmond uit Ted Lasso in de game opgenomen. De eveneens fictieve spelers van die club zijn bovendien ook nog eens erg goed.

Populair Nieuws