Grote Far Cry fan theorie blijkt te kloppen

News
dinsdag, 05 oktober 2021 om 16:00
jackel gameplayf1633435017
Creatief Directeur Clint Hocking van Ubisoft werd geïnterviewd door IGN. In dit interview deed Hocking een uitspraak over een al 13 jaar oude fan theorie.
Er gaan vaker theorieën rond over Far Cry games. Dit is ook momenteel zo bij Far Cry 6, waar Ubisoft zelfs een video voor heeft gemaakt waarin ook een van de theorieën wordt ontkracht. Het is nog niet vaak voorgekomen dat een theorie ook daadwerkelijk wordt bevestigd. Dit is nu wel het geval voor een dertien jaar oude Far Cry theorie.

Over welke Far Cry theorie gaat het dan?

Het gaat over een oude theorie dat het personage uit Far Cry 2 genaamd The Jackal, waarvan is bevestigd dat dit Jack Carver is uit de originele Far Cry game. Fans dachten dat dit zo was, omdat beide personages erg op elkaar lijken. Dit is niet de enige reden. Ook het achtergrondverhaal van The Jackal en Jack Carver komt erg overeen met elkaar.
Dit is niet het enige bewijs. Er zijn namelijk ook codes in de tweede Far Cry game waarin vaak naar Jack Carver wordt verwezen. Zo zouden de schoenen van The Jackel 'jackcarver_shoes_d.dds' heten.
Clint Hocking heeft de nu bevestigd dat The Jackal en Jack Carver inderdaad dezelfde persoon zijn. Hij gaat niet heel diep in op wat er nou dan in de tussentijd is gebeurd. The Jackal die we in de Far Cry game zien is de 10 jaar oudere Jack Carver.
Er is duidelijk iets met hem mis. Dit zou zijn gekomen door de gebeurtenissen op het eiland in Far Cry. Clint Hocker zegt niet wat het precies is, maar komt wel met een aantal suggesties. Zo zou het door de drugs kunnen komen of misschien een trauma.

Populair Nieuws