EA hint naar aankondiging F1 23

News
donderdag, 02 maart 2023 om 13:00
f1 22 racef1650554186
Het Formule 1-seizoen gaat bijna van start en dat betekent natuurlijk ook dat er dit jaar een nieuwe game aankomt. EA hint nu alvast naar de officiële aankondiging van F1 23.
Aankomend weekend is het eindelijk zover, dan gaan de twintig beste coureurs ter wereld het weer uitvechten voor het kampioenschap in de Formule 1. Op het Bahrain International Circuit wordt de eerste Grand Prix georganiseerd en zullen we echt achter de krachtsverschillen tussen de teams komen - waarbij Red Bull Racing momenteel de favoriet lijkt.
Voor veel F1-fans zal het dit weekend ook weer gaan kriebelen om zelf in een Formule 1-auto te stappen. In ieder geval, een digitale auto. Je kan natuurlijk F1 22 opstarten, maar dan rijd je met de auto’s van vorig jaar en kan je niet aan de slag met de nieuwe rookies, zoals Nyck de Vries en Oscar Piastri.
Als je met het huidige rijdersveld en de nieuwe bolides aan de slag wil, dan moet je geduld hebben voor de release van F1 23. Mogelijk krijgen we daar al snel meer van te horen. Via Twitter heeft EA Sports namelijk een teaser geplaatst voor de racegame. Het lijkt erop dat we snel een officiële aankondiging krijgen.

Wanneer komt F1 23 uit?

Als we snel een aankondiging krijgen, dan zal het waarschijnlijk nog wel even duren voordat de game daadwerkelijk uitkomt. F1 22 verscheen vorig jaar namelijk op 28 juni, toen er al negen races waren gereden. Ook de voorgaande games kwamen in de periode juni/juli uit. De kans is dus zeer aannemelijk dat we nog een aantal maanden moeten wachten op de release van F1 23.