Update - Grote Google storing, YouTube en meer diensten offline

News
maandag, 14 december 2020 om 13:45
youtube 1684601 1280f1598448200
Wie vanmiddag even had willen genieten van een paar video's op YouTube of had willen werken via Google Docs heeft pech. Er is namelijk een grote storing bij Google, waardoor de meeste diensten offline zijn.

Update - Storing lijkt opgelost

Het ziet ernaar uit dat Google hard heeft gewerkt om de problemen op te lossen. Diensten als YouTube, Gmail en Google Docs werken namelijk weer naar behoren. Het is te hopen dat de applicaties de rest van de dag gewoon in de lucht blijven.

Origineel bericht

Het tech landschap wordt tegenwoordig gedomineerd door een aantal partijen. Facebook heeft bijvoorbeeld niet alleen haar eigen dienst in handen, maar ook WhatsApp en Instagram. En Google is natuurlijk ook één van de grote partijen, die veel diensten in handen heeft. Wanneer er alleen een storing is bij zo'n enorm bedrijf, merk je pas hoe afhankelijk we van ze zijn.
Dat is bijvoorbeeld nu goed te merken. Er is namelijk momenteel een grote storing bij Google. De bekende zoekmachine werkt nog wel gewoon, maar het lijkt erop dat de meeste andere diensten van Google eruit liggen. Gebruikers kunnen nu niet inloggen op YouTube, Google Drive, Gmail, Google Docs, Google Sheets en meer. Wanneer je één van de websites bezoekt, dan krijg je alleen een error-scherm te zien met de mededeling dat er 'iets mis is gegaan'. Ben je afhankelijk van dat soort applicaties, dan zit je momenteel dus met de spreekwoordelijke gebakken peren.

Wanneer is de storing opgelost?

Momenteel is er nog veel onduidelijkheid over de storing bij Google. De techgigant heeft via Twitter nog geen oorzaak gemeld van de problemen of uberhaupt de storing erkent. Wanneer populaire diensten als YouTube, Gmail en Google Drive weer online zijn is dan ook niet bekend. Zodra er meer nieuws is over de storing bij Google zullen we het bericht aanvullen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties