Netflix brengt comedyserie met Rowan Atkinson

News
maandag, 14 december 2020 om 13:30
mr beans holidayf1601539806
We hebben aan het begin van deze week meteen groot nieuws, want niemand minder dan Rowan Atkinson gaat een comedyserie maken voor Netflix. Atkinson wist bij het grote publiek bekendheid te maken als Mr. Bean en Johnny English. Maar maakt op zijn 65e nog een keer de opwachting voor een nieuwe rol.

Man vs Bee

De nieuwe komedieserie met Rowan Atkinson gaat Man vs Bee heten en zal tien afleveringen bevatten. In Man vs Bee speelt Atkinson een ‘hulpje’ dat op de villa van een rijke meneer moet passen. Dit lijkt in eerste instantie de perfecte baan tot hij wordt lastiggevallen door een bij.
Naast de nieuwe komedieserie met Rowan Atkinson presenteerde Netflix nog een aantal nieuwe Britse series. Zo gaat ook bijvoorbeeld Sam Mendes (regisseur van 1917) een serie maken op Netflix. Netflix heeft nog geen releasedatum voor de serie Man vs Bee bekendgemaakt, maar de verwachting is dat de serie met Atkinson in de loop van 2021 verschijnt op de streamingsdienst.

Rowan Atkinson komt terug

De Britse Rowan Atkinson loopt met zijn 65 jaar ondertussen alweer een tijdje mee in het vak. Een maakte zoals gezegd bekendheid bij het grote publiek als Mr. Bean en Johnny English. Als Mr. Bean was hij jarenlang te zien in de gelijknamige comedyserie en later verschenen er nog de films Bean: The Ultimate Disaster Movie en Mr. Bean’s Holiday.
Daarnaast is Atkinson ook erg bekend als de geheime agent Johnny English. In deze rol was Atkinson in 2018 nog in de bioscoop te zien met de film Johnny English Strikes Again. In 2021 komt Atkinson dus terug met een comedyserie en ditmaal op Netflix.