Grootbeeldfilms van Omniversum nu bij Pathé Thuis te zien

News
zaterdag, 18 april 2020 om 11:30
omniversum filmzaalf1587192681
Theaters en bioscopen zijn momenteel gesloten. Dat betekent dat het Haage filmtheater het Omniversum ook dicht is. Streamingdienst Pathé Thuis biedt nu een mooi alternatief om de films van het Omniversum toch te bekijken. De eerste titels zijn vanaf vandaag te bekijken vanuit je woonkamer.
Normaal gesproken zouden de grootbeeldfilms in de koepel van het Omniversum te zien zijn in een geweldige ervaring, waarbij het beeld helemaal om je heen geprojecteerd wordt. Nu dit niet mogelijk is, heeft het Omniversum in Pathé Thuis een mogelijkheid gevonden om ons de films toch aan te bieden. Op dit moment kun je bij Pathé Thuis al van zeven Omniversum titels genieten. Dit zijn Afrika the Serengeti, Alaska, America’s Musical Journey, Australia, Jerusalem. Rocky Mountain Express en Super Speedway.
Het aanbod van Omniversum grootbeeldfilms wordt de komende weken aangevuld met onder andere Coral Reef Adventures, Dolphins, Humpback Whales, The Living Sea, National Parks Adventure en Van Gogh.

Bioscoopfilms ook eerder te streamen

Pathé Thuis biedt niet alleen de bekroonde grootbeeldfilms van het Omniversum aan. Ook kun je al genieten van een heel aantal films die eigenlijk nog in de bioscoop draaiden. Denk hierbij aan Birds of Prey, Jumanji: The Next Level, Bloodshot en Suriname. Daarnaast biedt Pathé elke dag een gratis film via haar sociale media kanalen aan.