Deze F1 2020 My Team features willen wij graag zien

  De nieuwe Formule 1 game is officieel aangekondigd. Het spel geeft voor het eerst in de serie de mogelijkheid om een eigen team op te starten en het daarmee op te nemen tegen de tien andere teams. Deze F1 2020 My Team features willen wij graag in de game zien.

  Zelf je bolide stylen

  In de aankondigingstrailer van F1 2020 zijn al vele, divers gekleurde wagens zichtbaar. Iedereen weet natuurlijk dat de basis van een succesvolle Formule 1 wagen begint met een goed uiterlijk. Het zou daarom erg tof zijn als we met een editor compleet unieke liveries zouden kunnen maken. Zo zou je jouw gekste styling ideeën voor een Formule 1 team werkelijkheid kunnen laten worden. Of recreëer de unieke kleurstelling van een oud team zoals Toyota of Porsche.

  Er is al bevestigd dat je in F1 2020 My Team kunt kiezen tussen verschillende motorleveranciers. Deze motoren zullen onderling waarschijnlijk van elkaar verschillen. Daarom zal het hopelijk belangrijk zijn om een goede afweging te maken met welke motorleverancier je in zee gaat.

  Uitgebreide management opties

  Een eigen Formule 1 team hebben zal vast de nodige kopzorgen met zich meebrengen op managementgebied. Als manager of teambaas ben jij namelijk verantwoordelijk voor de ontwikkeling van je wagens en ook je personeel. Zoals uit de aankondiging blijkt, zal je in F1 2020 My Team faciliteiten moeten bouwen en uitbreiden om naar de top van het veld te komen.

  We hopen dat F1 2020 hier een voorbeeld neemt aan Motorsport Manager. Scout bijvoorbeeld personeel om je team draaiende te houden en bepaal zelf waar je het zuurverdiende prijsgeld in steekt. Dit economische management in de game zou erg interessant zijn. Investeer je het geld in een top engineer of toch in die nieuwe voorvleugel waar je coureur zo om vraagt?

  Daar zou ook de sponsors een grote rol in kunnen spelen. Uit de eerste informatie is al gebleken dat je enkele kunt kiezen die je aan je team kunt binden. Het zou leuk zijn als elke sponsor verschillende doelen met zich meebrengt om tevreden te blijven. Je wil namelijk wel dat ze geld blijven investeren in je team. Denk je dat je aan hoge verplichten kunt voldoen van de grote sponsoren met als gevaar dat je sponsor, net als het Haas team vorig jaar, de stekker eruit trekt? Deze management opties zouden meer diepgang geven in de F1 2020 My Team modus en houden het vooral divers.

  De rol van je teamgenoot

  Je teamgenoot in Formule 1 is normaal gesproken je grootste rivaal. Toch is My Team een mogelijkheid om een diepere band op te bouwen met je teamgenoot dan normaal. Het is al bevestigd dat je zelf een teamgenoot kunt aannemen. Dat biedt ruimte voor speculatie hoe dat eruit gaat zien.

  Wij hopen dat je in ieder geval kunt kiezen uit het ruime veld aan Formule 2 coureurs. In die serie zitten namelijk enkele coureurs die wel een kans verdienen in een Formule 1 team. Dat zou kunnen door een juniorenprogramma op te zetten. Misschien kun je van een Formule 2 coureur wel een toekomstige kampioen maken door in ze te investeren.

  Verder zou het mooi zijn als je huidige Formule 1 coureurs kunt aantrekken. Misschien merk je dat Charles Leclerc niet helemaal meer blij is bij Ferrari. Het aantrekken van een coureur zoals hij zou daarnaast ook sponsorvoordelen met zich mee kunnen brengen om je team nog verder vooruit te helpen.

  Bittere rivalen of goede samenwerkingen

  Relaties tussen teams is in de Formule 1 erg belangrijk. Zo hebben enkele teams goede samenwerkingen met elkaar. Denk maar aan Alpha Tauri met Red Bull of Ferrari met Haas. Het zou daarom ook logisch zijn als relaties met andere teams in F1 2020 een grote rol spelen.

  Wil je bijvoorbeeld een samenwerking opbouwen met een ander team om makkelijker onderdelen te ontwikkelen of kies je ervoor om alles zelf te doen? Zo zouden er verschillende manieren zijn om de top van de Formule 1 te halen. Dat maakt het ook interessanter om later met een andere save je team op de andere manier op te bouwen.

  Samen een team opbouwen

  We hebben al enkele mooie F1 2020 My Team features die wij zouden willen zien opgenoemd in deze lijst, maar hoe gaaf zou het zijn als je dit in co-op modus kunt spelen? Online zou natuurlijk mooi zijn, maar met de terugkeer van split-screen kan F1 2020 My Team een leuke multiplayermodus worden. Samen beslissingen maken en goede resultaten neerzetten om een succesvol team te worden klinkt ons wel erg goed in de oren.

  Dit waren onze F1 2020 My Team features die wij zouden willen zien. Waar hopen jullie op in deze nieuwe gamemode? Laat het ons weten in de reacties!

  F1 2020

  Verkijgbaar vanaf 10 july 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.