Update - Gelimiteerde Cyberpunk 2077 Xbox One X en controller mogelijk gelekt

  Het gebeurt nog wel eens dat er een exclusieve controller voor een game uitkomt. Dat lijkt nu ook te gebeuren voor Cyberpunk 2077. Microsoft hint met een Cyberpunk-achtige glitch op haar sociale media naar een aankondiging voor iets, maar dat lijkt nu al gelekt te zijn door Amazon Canada. Wat het is? Een Cyberpunk 2077 Xbox One controller en een gelimiteerde Cyberpunk 2077 Xbox One X.

  Op de sociale media en op de website van Microsoft is een bericht opgedoken met een vreemde glitch erin. Deze glitch heeft bijzonder veel weg van een laadscherm zoals in Cyberpunk 2077 trailers te zien is. De melding bij het bericht is “ <meta property=“og:type” Content=“1_3clue” /> #breakthecode”. Hieronder een van de berichten van Microsoft met de hint.

  Gelekt op Amazon?

  Waar Microsoft aangeeft over vier dagen (20 april) terug te komen om een onthulling te zien, lijkt deze alleen al gedaan te zijn. Op Amazon Canada is namelijk een Cyberpunk 2077 Xbox One controller getoond. Dit lijkt de aankondiging te zijn waar Microsoft het over heeft in haar bericht. De controller is er tof vormgegeven en helemaal in de stijl van Johnny Silverhand, het personage in de game dat door Keanu Reeves vertolkt wordt. De tekst ‘ No Future’ is ook op de controller te zien.

  Het lijkt er dus op dat we een speciale Cyberpunk 2077 krijgen voor de Xbox One, maar fans van de aankomende CD Projekt Red game zweren er ook bij dat er een silhouette van een console te zien is in de schaduw. Zou er dan ook een Limited Edition van de Xbox One X aan zitten te komen? Volgens deze tweet van Nibel en Dudeman127 in ieder geval wel.

  Update

  Microsoft heeft de gelimiteerde Xbox One X Cyberpunk 2077 bundel intussen met een trailer aangekondigd. In de bundel zit een Xbox One X, geheel in Cyberpunk 2077 stijl en een controller die zo van Johnny Silverhand zou kunnen zijn.

  De console heeft verschillende gekleurde panelen, een blauw LED-licht aan de voorkant en onderdelen die in het donker licht geven. De controller is grijs-rood en heeft de tekst 'No future' op de grip gekrast. De speciale Cyberpunk 2077 Xbox One X bundel komt in juni 2020 uit. Als we de verpakking mogen geloven zit de game hier ook bij, maar die komt pas in september uit. Waarschijnlijk wordt deze dan nageleverd voor bezitters van de gelimiteerde Cyberpunk 2077 Xbox.

  De reveal-trailer is hieronder te zien:

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.