Update - Elke dag een gratis film met Pathé Thuis. vandaag de laatste, Whiplash!

News
dinsdag, 28 april 2020 om 9:30
pathe trakteert f1587394077
Ook Pathé en Pathé Thuis haken in op de noodzaak om thuis te blijven. Vanaf 6 April tot en met dinsdag 28 april biedt het bedrijf dagelijks een nieuwe film aan om gratis te kijken. Vandaag krijgen we de allerlaatste film, Whiplash!
Pathé maakt het iedereen een stukje makkelijker om thuis te blijven. De komende weken kan je via Pathé Thuis elke dag een andere film gratis kijken. De actie loopt vanaf 6 tot 23 april. Elke ochtend wordt er om 9 uur een code bekendgemaakt waarmee je de film van die dag kan bekijken. De code wordt verspreid via de social kanalen van Pathé op Facebook en Instagram en Pathé Thuis op Facebook en Instagram.
De eerdere films waren Rambo: Last Blood, Huisvrouwen Bestaan Niet , Disturbing the Peace, Chef, Night Hunter, Slumdog Millionaire, De Familie Slim, Dummy de Mummie: De Tombe van Achnetoet, Hacksaw Ridge, Overboard, Fuck de Liefde, Braven en Boyhood.
Let op: de code is steeds alleen die dag geldig tot 23:59 uur. Maar, als je bij invoeren kiest voor 'later kijken', kan je de film tot 30 dagen na invoeren kijken!
Volgens Pathé komen er veel verschillende soorten films langs, van romcoms en actie, tot thrillers en familiefilms.
Niet alleen Pathé biedt gratis extra content aan. Eerder gaf Disney via Disney+ al eerder toegang tot de blockbuster Frozen 2. Bovendien geven KPN en Ziggo al enige tijd gratis de filmzenders van Film1 door.

Update

De film voor 28 April is bekend. Je hebt tot van avond 23:59 de tijd om de film Whiplash te claimen. Vul hiervoor de code WHIPLASH hier in. Helaas is dit de laatste gratis film van Pathé Thuis. Pathé, bedankt!

Update 2

Hoewel de gratis films ten tijde van corona voorbij zijn is de Pathé thuis omgeving nog steeds een aanrader. Zo zijn er via de websites films met korting te verkrijgen, waarbij het aanbod eens in de zoveel tijd verandert. Verder zijn er geregeld (te volgen via sociale media) kortingen voor 24 uur op specfieke titels.
Dit artikel is op 31 juli 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws