Groot Mass Effect remaster nieuws op zaterdag?

News
woensdag, 04 november 2020 om 10:00
schermafbeelding 2020 09 28 om 102338f1601281439
Verschillende stemacteurs uit de Mass Effect-trilogie maken zich klaar voor zaterdag, wanneer N7 Day weer voor de deur staat. Op deze dag, hoogstwaarschijnlijk online, kun je jouw voorliefde voor de Mass Effect games delen met ieder ander. Ook zullen verschillende stemacteurs en devs aanwezig zijn om iets te vertellen. Natuurlijk verwachten we ook nieuws over de nieuwe Mass Effect remaster op PS5 en Xbox Series X.

Groot Mass Effect nieuws op zaterdag?

In een Twitter-bericht van Jennifer Hale (female Shepard) worden verschillende leden van de cast opgeroepen voor een panel op N7 Day op 7 november. Naast de vrouwelijke vertolking van Commander Shepard zien we ook andere castleden, zoals Raphael Sbarge (Kaiden Alenko), Kimberly Brooks (Ashley Williams), Courtney Taylor (Jack), Alix Wilton Regan (Traynor), William Salyers (Mordin Solus), D.C. Douglas (Legion), Ali Hillis (Liara T'Soni), en Steve Blum (Grunt). Het panel zal om 8 uur 's avonds Nederlandse tijd gehouden worden op zaterdag 7 november.

Mass Effect Remaster voor op PS5 en Xbox Series X?

Het is allemaal leuk en aardig die N7 Day, maar waar we natuurlijk helemaal op hopen is de aankondiging van de Mass Effect remaster voor de huidige generatie console en de PS5 en Xbox Series X. Het gerucht rondom deze remake hangt al langer in de digitale lucht, maar laten we met man en macht hopen dat het zaterdag zo ver is.
De Mass Effect games staan bekend om hun goede verhalen, interacties en gameplay en we kunnen daarom niet wachten om op avontuur te gaan op next gen.

Populair Nieuws