Zo bespaar je 300 euro op de PS5 of Xbox Series X!

Article
woensdag, 04 november 2020 om 9:30
playtation 5 studiof1605864992
Wil jij de PS5 of Xbox Series X met flinke korting halen? Als je de next-gen console van Sony en/of Microsoft niet vanaf de eerste dag wil, heeft Vattenfall een goede aanbieding voor je. Wie profiteert krijgt een cadeaubon ter waarde van 300 euro. Check hier nu snel wat je moet doen om bijvoorbeeld lekker te besparen op de PS5, de Xbox Series X/S!
Bij Vattenfall is deze week opnieuw een speciale aanbieding te vinden. Wie profiteert van de deal krijgt voor niets gratis een cadeaubon ter waarde van 300 euro cadeau. Dat is een flinke deal die je niet wil missen.
Daarmee kun je bijvoorbeeld een PlayStation 5 of Xbox Series X kopen zodra je de cadeaubon ontvangt. Dit zal binnen een week zijn nadat je voor het derde termijn van je contract hebt betaald. De cadeaubon is vervolgens drie jaar lang geldig. Ook moet deze in één keer volledig besteed worden.
Ondanks dat je voor de release van de PS5/Xbox Series nog geen cadeaubon hebt, blijft het wel een goede deal waarvan je kunt profiteren. Zodra je de bon eenmaal in handen hebt, kun je deze bijvoorbeeld gebruiken voor een televisie die gebruik kan maken van alle next-gen features. Ook kun je wachten tot latere levering van de console binnenkomt, waarna je met de 300 euro cadeaubon meer dan de helft kunt besparen op je console naar keuze.
Andere producten waar je al tijden naar uitkijkt, kun je nu natuurlijk ook met flinke korting halen. Schroom dus niet om je stoutste dromen in vervulling te laten gaan!
ps5 vs xbox series xf1594719334

Vattenfall deal is gepersonaliseerd

De deal met Groen uit Nederland Vast en VastePrijsGas van Vattenfall verschilt afhankelijk van je locatie en verbruik in prijs. Er wordt een tarief bepaald op basis van je gegevens, zodat je een gepersonaliseerde prijs krijgt. Je prijs kun je via deze webpagina simpel berekenen om te zien hoeveel je per maand kwijt bent als je voor deze deal wilt gaan. Op dezelfde pagina zijn tevens de spelregels te vinden voor deze actie, zoals het feit dat je de cadeaubon pas op een later moment ontvangt.
Vorige maand kon je bij Vattenfall ook al profiteren van een speciale Nintendo Switch Lite deal. De populaire hybride-console van Nintendo is extreem populair en deze gratis krijgen inclusief een game is natuurlijk niet mis. Tevens kon je eerder deze maand een cadeaubon van 200 euro krijgen als je je aansloot bij Vattenfall die je voor een PS5 of Xbox Series X kon gebruiken.

Vattenfall was eerder Nuon

Waarschijnlijk ken je Vattenfall al, want onder een andere naam is de energieleverancier al tijden inactief. Voorheen droeg het bedrijf namelijk de naam Nuon. Sinds 2019 is het bedrijf definitief verder gegaan onder een nieuwe naam. Als energieleverancier bedient het bedrijf dat van origine uit Zweden komt meer dan twee miljoen klanten in Nederland als het op energie aankomt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties