Let op: Grey’s Anatomy straks alleen nog te zien op Disney+

News
dinsdag, 19 april 2022 om 11:30
grays anatomyf1631628463
Grey’s Anatomy mag zich rekenen tot één van de langstlopende tv-series van het moment. De ziekenhuisserie stoomt op zijn negentiende seizoef af, waarvan de eerste zeventien allemaal op Amazon Prime Video staan. Dat duurt alleen niet lang meer, want binnenkort moet je bij Disney+ zijn voor deze serie.
Je hebt niet lang meer om Grey’s Anatomy te kijken op Amazon Prime Video. Het merendeel van de serie staat nog maar iets meer dan een dag op de streamingdienst. Zestien van de zeventien seizoenen die nu te streamen zijn verdwijnen per 21 april van Amazon Prime.
Dat is natuurlijk veel te weinig tijd om de hele serie vanaf het begin te bingen op Amazon Prime Video. Maar als je toch al bijna door de afleveringen heen was is dit misschien het moment om even flink tijd in de serie te stoppen. Als je daar de tijd voor hebt, natuurlijk.

Grey’s Anatomy kijken zonder Amazon Prime Video

Dat de serie verdwijnt van Amazon Prime Video betekent niet dat je hem nergens meer kan streamen. De hele serie staat namelijk ook op Disney+. Dat is niet verwonderlijk, aangezien de serie gemaakt wordt voor een zender die eigendom is van Disney.
Wie nog moet beginnen aan de serie kan dan ook misschien beter meteen naar Disney+ gaan. Daar zullen waarschijnlijk ook de toekomstige seizoenen verschijnen. Het achttiende seizoen is bijna afgelopen op tv en de serie is zoals gezegd vernieuwd voor seizoen 19. Het lijkt niet alsof de serie binnenkort gaat stoppen.
Grey's Anatomy is niet de enige serie die verhuist naar Disney+. Onlangs gebeurde hetzelfde met de Netflix-series van Marvel.