Grease serie in de maak voor Paramount+

News
dinsdag, 20 juli 2021 om 11:00
grease prequel genaamd summer loving in de maak 149487f1626767240
Filmreeks Grease is terug van weggeweest. De bekende musicalfilm met John Travolta en Olivia Newton-John keert terug, maar wel in een compleet andere vorm. Er komt namelijk een Grease serie aan voor een streamingdienst die nog niet eens in Nederland is: Paramount+.
Klassieke musicalfilm Grease krijgt zijn eigen serie op Paramount+. Zo is via Variety duidelijk geworden. De serie wordt een prequel genaamd Grease: Rise of the Pink Ladies. Paramount heeft direct een compleet seizoen van tien afleveringen besteld.
Zoals de naam al doet vermoeden richt de serie zich op de totstandkoming van de Pink Ladies op Rydell High. Rizzo, Jan, Marty en Frenchy staan centraal in de serie die zich vier jaar voor de komst van Sandy afspeelt. Iedere aflevering gaat ongeveer een uur duren.

Grease serie al flink op weg

Atypical- en Transparent-maker Annabel Oakes neemt de schrijftaken van de serie op zich en is tevens uitvoerend producent voor de serie. Marty Bowen en Erik Feig zijn als uitvoerend producenten betrokken bij Grease: Rise of the Pink Ladies. Het tweetal werkt tevens aan de prequelfilm Summer Lovin.
Oorspronkelijk zou de serie naar HBO Max komen, maar de streamingdienst van Warner Bros besloot om niet verder te gaan met de serie na een wisseling van de wacht. Paramount gaat daarom nu aan de haal met de serie die oorspronkelijk werd gepitcht als een High School Musical-achtige ervaring. Verwacht wordt dan ook dat een scala van nieuwe nummers in de serie verschijnen.

Populair Nieuws