Community film dan eindelijk in de maak?

News
dinsdag, 20 juli 2021 om 11:30
Zes seizoenen en een film is al jaren een bekend begrip dankzij de serie Community. Dat was namelijk wat alle grote series kregen volgens personage Abed, een van de studenten in de serie met een grote voorliefde voor film. Sindsdien hopen fans dat de cultserie die na seizoen 6 van de buis ging dat er nog een Community film komt en die lijkt er nu eindelijk te komen.
Dan Harmon, de maker van Community en Rick & Morty, heeft laten weten dat de tandwielen in zijn hoofd aan het draaien zijn rondom een mogelijke film voor Community. Zo laat hij weten in een recente aflevering van Vulture's Good One Podcast. Hierin vertelt Harmon tevens zijn wensen voor een mogelijke film van de geliefde sitcom.
Wanneer Harmon gevraagd wordt naar een mogelijke film voor Community, antwoord hij als volgt:

"Ik schrijf nu alleen nog om voldoening te voelen, maar ja, het voordeel daarvan is dat ik er wekelijks tenminste één keer aan denk. De tandwielen zijn aan het draaien. Het is alsof er iets aan het gebeuren is. Vanuit een logistiek punt gaan de sloten er af. Dan zijn er alleen nog de creatieve problemen, wat fantastisch is, want ik houd van die problemen. Ik houd ervan om deze gesprekken te hebben en ze worden gehouden." - Dan Harmon

Community filmdroom bestaat al jaren

Dat Harmon nu langzaam maar zeker speelt met het idee voor een film voor Community is bijzonder toepasselijk. Dit jaar is het namelijk zes jaar geleden sinds de serie, na zes seizoenen, van de buis ging. De slagzin 6 seasons and a movie is voor fans van de reeks al jarenlang een begrip.
Oorspronkelijk stamt de zin namelijk uit een aflevering van de serie waarna het uitgroeide van in-joke tot strijdkreet. Sindsdien zijn fans al bezig met het verwezenlijken van zes seizoenen en een film voor Community. De serie over een groep studiegenoten draaide van 2009 tot en met 2015, waarbij de serie tussentijd nog een keer van zender veranderde. Het laatste seizoen werd uiteindelijk namelijk door Yahoo uitgezonden.

Populair Nieuws