Leer overleven met deze gratis Steam-game

News
dinsdag, 14 juni 2022 om 16:00
steamf1662720330
We kunnen weer aan de slag met een gratis game. Dit keer is het Steam die trakteert. Daar kun je nu ARK: Survival Evolved helemaal gratis claimen.
Voor de overlevers onder ons is er nu een zeer interessante gratis game op Steam. Je kunt nu namelijk ARK: Survival Evolved scoren met 100 procent korting. Voor alle duidelijkheid: dat wil dus zeggen dat hij helemaal gratis is.

Claim ARK: Survival Evolved

Je hoeft geen haast te maken als je de game wil hebben. Je kunt hem namelijk nog de hele week gratis aan je bibliotheek toevoegen. Als je er uiterlijk 19 juni bij bent kun je dus helemaal kostenloos aan het overleven slaan.
In de game krijg je te maken met grote maps waarin je allerlei wezens tegenkomt. Die lopen uiteen van dinosuariërs tot draken en andere fantasy-wezens. Door onder andere te craften en te bouwen moet je deze gevaarlijke omgevingen zien te overleven.
ark survival evolvedf1583312409
Overigens is er ook een tweede ARK-game in ontwikkeling, met niemand minder dan Vin Diesel in de hoofdrol. Mocht je daar oren naar hebben, dan is dit dus het ideale moment om de gameplay van ARK eens te proberen. Het is nog niet bekend wanneer ARK 2 verschijnt, dus voorlopig moeten we het nog even doen met de eerste game.
Mocht ARK niet helemaal jouw ding zijn, dan kun je nog steeds ergens anders gratis games vinden. Zo kun je wekelijks bij de Epic Games Store terecht. Ook GOG.com biedt een game gratis aan.

Populair Nieuws