Dit wordt de nieuwe Call of Duty Warzone map

News
dinsdag, 14 juni 2022 om 15:30
call of duty warzone vanguardf1655205939
Activision Blizzard en ontwikkelaar Raven Software komen steeds met nieuwe veranderingen voor Call of Duty Warzone. Zo is nu ook de nieuwe map voor seizoen 4 onthuld.
Maandag is het Twitter-kanaal van Call of Duty gekomen met een puzzel voor de Fortune's Keep map van Call of Duty Warzone. In de loop van de dag zijn er steeds meer stukjes onthuld op een speciale manier. Zo kreeg een YouTuber een taart met een puzzelstukje erop, terwijl anderen een tweet kregen van Raven Software.
Het is de community uiteindelijk gelukt om de map compleet te krijgen en die is nu onthuld door het Twitter-kanaal van Call of Duty. Fortune's Keep wordt omschreven als een map die moet zorgen voor fast-paced actie en close-quarters combat.
De huidige map van Call of Duty Warzone, Rebirth Island, zorgt voor soortgelijke gameplay. De nieuwe map heeft alleen wel een grote verandering, want het lijkt erop dat Fortune's Keep bijna twee keer zo groot is als de huidige map. Er zal dus een stuk meer ruimte zijn voor spelers om wapens bij elkaar te sprokkelen en zich voor te bereiden op vuurgevechten.

Wanneer komt de nieuwe Call of Duty Warzone map?

Het is nog even wachten totdat we aan de slag kunnen op Fortune's Keep. De nieuwe map zal namelijk nog niet gelijk geïntroduceerd worden, want Activision Blizzard en Raven Software zullen het eiland lanceren tegelijkertijd met seizoen 4.
Er is daarvoor nog geen officiële datum bekendgemaakt, maar veel spelers denken dat 22 juni de releasedatum voor Call of Duty Warzone 4 wordt. Tot die tijd loopt namelijk de huidige Battle Pass.