Gratis PS5-game te downloaden (doe het!)

News
zaterdag, 17 december 2022 om 10:30
pexels kerde severin 5961216f1631282702
Met de glibberige en donkere dagen is het een goed moment om je thuis op te sluiten en gamen! Daarom hebben we de ultieme tip en reminder voor je om een leuke gratis PlayStation 5 game te downloaden die onlangs zijn weg naar de PS5 vond.
Het gaat om de titel Sky: Children of the Light. Deze game wordt ook wel beschouwd als de spirituele opvolger van Journey. De game was eerder al beschikbaar voor andere platformen, zoals iOS, maar vond later zijn doorgang naar de PlayStation 4 en PlayStation 5. En dat is toch leuk, want wie wil er niet gratis gamen?! Bovendien heeft de game een iets langere speelduur dan Journey, dat uitkwam in 2012.

Waar gaat Sky Children of the Light over?

Zodra je de omschrijving leest in de PlayStation Store krijg je een hele poëtische omschrijving: "Met de sterren verenigd was ons licht oneindig. Maar de duisternis kwam en de sterren vielen en creëerden een nieuw thuis in de wolken. Er is een lange tijd verstreken ... het is tijd om onze verloren sterren naar huis te brengen. Word wakker, Afstammeling van het Licht, je avontuur begint nu."
Het gaat in ieder geval om een open world MMORPG die dus helemaal gratis gedownload kan worden. Wel is het zo dat de game microtransacties bedraagt. Meer daarover kun je lezen in ons ander artikel over Sky Children of the Light.