De 10 beste cadeaus om te kopen voor kerst 2022!

Article
maandag, 12 december 2022 om 13:30
marvels midnight sunsf1669882074
Het is december, dus er staan waarschijnlijk wat gelegenheden voor de deur waarbij je cadeaus moet geven. Misschien heb je al lang flink geshopt, maar als je nog wat inspiratie nodig hebt, hebben we wat tips voor je. Met deze cadeaus kun je voor de dag komen deze Kerst.

Marvel’s Midnight Suns

Na een jaar of 14 van het MCU is de kans zeer aanwezig dat je iemand kent die groot Marvel fan is. Als diegene ook nog eens van games houdt, worden ze waarschijnlijk blij van Marvel’s Midnight Suns. In deze game kun je je namelijk zelf een superheld wanen.
Dat is natuurlijk de bedoeling van alle superheldengames, maar in Marvel’s Midnight Suns speel je als een nieuw personage, waarvan de krachten bepaald worden door de speler. Vervolgens ga je met bestaande helden op pad in een strategische role playing game om het kwaad te bestrijden en te socializen met Marvel-personages. Het is een sterke fan die daar nee tegen kan zeggen.
philips hue festaviaf1669882910

Philips Hue Festavia

Als je Kerst viert, staat er waarschijnlijk elk jaar een boom in je huiskamer. Daar gaan ook altijd van die mooie lichtjes in. Meestal geven ze een mooi warm geel licht, dat totaal niet in je huiskamer past als je verder overal voorzien bent van smartverlichting. Maar dat kan dit jaar anders zijn: Philips Hue komt namelijk met een lampjessnoer voor in de boom.
Philips Hue Festavia kan helemaal ingesteld worden zodat het past bij je smartverlichting, of je kunt het gewoon los kopen als je het leuk vind om allerlei kleurtjes in de boom te hebben. Kerstboomlampjes zijn misschien niet het ideale cadeau voor onder de boom, maar als je iemand een vroeg cadeautje wil geven is Philips Hue Festavia geen gek idee. Mocht het toch onder de boom belanden, dan is een lichtsnoer ook ergens anders in huis een mooie decoratie.
philips tag5106 768x467f1670582875

De TAG5106

Je kan iemand wel een game cadeau willen geven, maar soms is een headset ook wel makkelijk. Philips heeft laatst de TAG5106 uitgebracht, een hele toegankelijke headset die multi inzetbaar is. Zo kun je de headset gebruiken voor de Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, smartphone, tablet en Xbox One. Enkel de laatste generatie Xbox lijkt uitgesloten. Met een USB 2.0-aansluiting ben je zo verbonden en kun je heerlijk draadloos gamen. Dit zijn de belangrijskte kenmerken van deze koptelefoon:
● Nauwkeurige 50mm-drivers voor spannend, gedetailleerd geluid
● Afneembare microfoon met noise cancelling om luid en duidelijk gehoord te
worden
● 2,4GHz/Bluetooth dubbele draadloze verbinding en 3,5mm bedrade verbinding
voor gemakkelijke compatibiliteit met meerdere platformen
● Next-gen DTS Headphone:X 2.0 surround sound voor een echte meeslepende
luisterervaring
● Geïntegreerde led-verlichting voor een meer dynamische game-ervaring;
● Ultralange batterijlevensduur van 45 uur
● Bekroond ergonomisch ontwerp voor langdurig comfort
Klinkt als een prima cadeautje dus. En met een adviesprijs van 99.90 euro zit de koptelefoon net onder het symbolische bedrag van honderd euro.
nest thermostaatf1668612898

Slimme thermostaat

Sommige mensen houden van praktische cadeautjes. Als jij ook zo iemand kent, kun je met het oog op de energieprijzen, een slimme thermostaat overwegen. De winter is tenslotte koud en het hoogtepunt (of dieptepunt) van de kou komt vaak pas na de Kerst.
Google Nest is een goede plek om je zoektocht naar een slimme thermostaat te beginnen. Het is één van de bekendere apparaten op dit gebied en is al 10 jaar een grote speler. In die tijd heeft het apparaat de nodige bespaar trucjes geleerd, zodat degenen die hem van jou in ontvangst mag nemen een stukje zuiniger door de winter komt.
the callisto protocolf1654790279

The Callisto Protocol

We hebben nu al een paar hele coole games genoemd, maar bij donkere koude winterdagen, hoort eigenlijk ook een horrorgame, nietwaar? Gelukkig voor de horrorfans is er recentelijk een nieuwe horrorgame gelanceerd: Callisto Protocol. Deze game speelt zich driehonderd jaar af in de toekomst en het is een echte survival horrorgame. Spelers kruipen in de huid van Jacob Lee, die opgesloten wordt in de Black Iron gevangenis op Callisto. Dit is een maan op Jupiter.
Al snel ziet hij dat zijn mede gevangenen veranderen in allerlei monsters en is het duidelijk dat hij daar zo snel mogelijk weg moet. Weet jij zo snel mogelijk te ontsnappen? Als je houdt van Dead Space moet je Callisto Protocol zeker een kans geven
2021 05 06 house of the dragon hightowerf1620288247

House of the Dragon 4K blu-ray

Het einde van Game of Thrones was voor veel fans een teleurstelling, maar toch heeft HBO zich aan een spin-off gewaagd. Dat bleek een goede zet, want House of the Dragon trok nogal wat publiek. Dat waren bovendien geen ramptoeristen: fans waren erg onder de indruk van het eerste seizoen van deze serie.
Je kunt de serie natuurlijk gewoon kijken via HBO Max, maar je kent vast iemand die van fysieke media houdt. Sommige mensen houden nu eenmaal van het ritueel van het opzetten van een serie, of de zekerheid dat ze iets kunnen blijven kijken als een streamingdienst ooit verdwijnt. Het is in ieder geval vast niet moeilijk om iemand te vinden die je blij kunt maken met de 4K blu-ray van House of the Dragon seizoen 1.
god of war ragnarok headerf1671704240

God of War Ragnarök

Aan het begin van het jaar stonden er heel wat games op de kalender die een goede kandidaat waren geweest voor een kerstcadeau. Daarvan zijn er veel uitgesteld naar 2023, maar God of War Ragnarök hoort bij de games die dit jaar toch nog de moeite waard hebben gemaakt. Als je iemand kent met een PlayStation 4 of 5 zijn er bijna geen games die je beter kunt geven.
Al het knokken in God of War Ragnarök past misschien niet helemaal in de kerstgedachte. Maar aan de andere kant: hoe meer goden door Kratos over de kling gejaagd worden, hoe waarschijnlijker het is dat de God die met kerst gevierd wordt overblijft als de enige God. Een soort proces van eliminatie, zullen we maar zeggen.
2022 11 21 black panther wakanda foreverf1673006246

Privé bioscoop: The (Any) Thing

Geef toe: een bioscoopervaring is uniek. Het beste beeld, het beste geluid, het is simpelweg een mooie ervaring. Maar wat een nog uniekere ervaring is: een privé bioscoop! Gewoon jij en je partner. Lekker romantisch! Misschien dat je wel eens een zaal voor jezelf hebt gehad, maar dat is toch wat anders. Bovendien moet je dan simpelweg geluk hebben.

In Nederland is er gewoon de optie om een privé bioscoop te boeken. Het heet The (Any) Thing. Via de bijbehorende app kun je zien welke actuele films je kunt kijken en waar. Helemaal leuk is het om er een hotelovernachting bij te geven, dan ben je pas echt samen weg van huis!
happy socks macaulay culkinf1600686459

Happy Socks

Je kent de uitspraak wel dat je met het verkeerde been uit bent gestapt bent. Dat kan natuurlijk, maar verkeerde voeten? Dat kan nooit! Het merk Happy Socks brengt al jaren ontzettend leuke sokken uit waar je stiekem een beetje 'happy' van wordt. En het mooiste is dat je echt allerlei variaties hebt, qua kleuren en thema's. Zo zijn er bijvoorbeeld hele leuke Mickey Mouse sokken te koop en dat is toch wel het ultieme cadeau voor elke geek.
Je hebt er nog veel meer. Zo zijn er ook Happy Socks van David Bowie, The Beatles, The Rolling Stones of met allerlei thema's, zoals pizza, bier en noem het maar op!
2022 07 08 lego bowserf1657267818

Een leuke LEGO-set

Mannen worden nooit volwassen zeggen ze wel. Maar geldt dat niet voor iedereen? Stiekem hebben we allemaal een kind in ons en stiekem vinden heel veel mensen LEGO-sets leuk, ook op latere leeftijd. Daarom is het een prima idee om LEGO cadeau te doen. Het mooiste is dat je dit zo duur kunt maken als je zelf wilt. Voor een paar tientjes heb je al een mooi pakketje te koop en voor honderden euro's kun je ook uitpakken. Opties genoeg!
Veel LEGO hebben eigen series. Naast de Mario-reeks is er bijvoorbeeld LEGO te koop van LEGO Friends, LEGO Ninjago, City en nog meer. Deze sets zijn ook heel cool:
Je merkt het al. De keuze is reuze!
Dit artikel is in samenwerking met meerdere partijen uit dit artikel