PlayStation Plus games november 2021 bevat 3 extra games!

News
donderdag, 14 oktober 2021 om 13:30
playstation plusf1629368547
Om de vijfde verjaardag van VR">Playstation VR games te vieren krijgen alle PS Plus abonnees er gratis drie PS VR games erbij. Dit meldt Sony op haar PlayStation blog. De extra games komen bovenop de andere games die je iedere maand gratis krijgt bij een PS Plus abonnement.
Om het vijfjarige bestaan te vieren van Playstation VR games krijgen alle PS Plus abonnees in november er drie extra games bij. Voor de games heb je natuurlijk wel een PS VR-bril nodig. De drie games zijn namelijk VR games.
Het is nog niet bekend welke games straks gratis te downloaden zijn, maar dit zal binnenkort wel naar buiten komen. De extra games zullen begin november gratis te downloaden zijn.

Is er al veel PS VR aanbod?

In de blog wordt er gezegd dat er nu meer dan 500 games beschikbaar zijn in VR. Er is door Sony ook een top vijf gemaakt van meest gespeelde VR games. De top vijf bestaat uit Rec Room, Beat Saber, PlayStation VR Worlds, The Elder Scrolls V: Skyrim VR en Resident Evil 7 Biohazard.
In de blogpost is te lezen dat Playstation erg trots is op hoe het VR aanbod zich in vijf jaar tijd heeft ontwikkeld. De groei in aanbod is zeker nog niet klaar. Het bedrijf noemt namelijk aan het einde van de blog nog een aantal VR games op die er nog aan zitten te komen. Sony werkt daarnaast door aan PlayStation VR 2, waarvan de releasedatum nog steeds onbekend is.