Gratis PS Plus game zorgt voor boze reacties bij spelers

News
vrijdag, 03 december 2021 om 10:00
godfall screenshotf1592823611
Veel gamers kan je vaak wel blij maken met een gratis game, maar dat is momenteel niet het geval bij abonnees van PS Plus. Sony krijgt namelijk veel boze reacties over de speciale versie van Godfall.
Voordat de PlayStation 5 uitkwam, heeft Sony beloofd dat elke maand bij PS Plus er een PS5 game gratis aan de collectie zal worden toegevoegd. Dat is een grote belofte, omdat veel PS5 games immers alleen voor de volle pond te krijgen zijn. Om ze dan gratis te krijgen via PS Plus, dat is een zeer aantrekkelijke deal.
Het lijkt er nu alleen op dat Sony zichzelf in de vingers heeft gesneden. Abonnees van PlayStation Plus krijgen voor december 2021 namelijk de PS5- en PS4-game Godfall tot hun beschikking, maar het gaat daarbij om de Challenger Edition. Dat leek initieel juist een verbeterde versie te zijn, maar niks blijkt minder waar.
Via het PlayStation Blog heeft Sony namelijk bekendgemaakt wat er in deze versie zit en dat blijkt alleen maar de endgame content te zijn. Het hele singleplayer verhaal waar spelers de kneepjes van het vak kunnen leren en hun eigen build kunnen maken is er helemaal uitgesloopt. Spelers voelen zich dan ook verraden met deze zeer uitgeklede versie. Dat zorgt voor veel boze reacties op social media.

Ook gratis via de Epic Games Store

Om de hele situatie nog een stukje erger te maken, zal Godfall Challenger Edition ook nog eens gratis worden weggeven via de Epic Games Store. En daarvoor hebben spelers geen maandelijks abonnement nodig en kunnen ze de game altijd blijven spelen. Het is niet de eerste keer dat de Epic Games Store gratis games weggeeft, maar deze keer komt de timing slecht uit.

Populair Nieuws