PS5 spelers krijgen een The Matrix Unreal Engine 5 experience

News
vrijdag, 03 december 2021 om 10:30
the matrixf1638522495
Op Reddit is er een foto gedeeld die wijst naar een samenwerking tussen The Matrix en Unreal Engine. Het zou gaan om een 'experience' voor de PS5. Wat dit precies inhoud is nog niet bekend.
Op de subreddit van GamingLeaksandRumours heeft een gebruiker een foto gedeeld dat lijkt op een poster of digitale thumbnail voor The Matrix Awakens. Dat moet een 'Unreal Engine 5 Experience' worden. De foto zou afkomstig zijn van de PSN-winkel en uitkomen voor de PlayStation 5.
Hoewel er nog geen bevestigingen zijn dat The Matrix Unreal Engine experience uitkomt, zal deze waarschijnlijk wel aansluiten bij de film The Matrix Resurrections die vanaf 23 december in de bioscoop te zien is.
Unreal Engine 5 is de nieuwste engine van Epic Games. De technologie werd voor het eerst getoond met een technical demo van een game. De gelekte afbeelding verwijst alleen naar een 'ervaring', wat dus niet per se een game hoeft te zijn. Toch is het nog onduidelijk wat deze samenwerking tussen Unreal Engine en The Matrix zal zijn, aangezien we naast de poster geen aanvullende informatie hebben.

Eerste beelden The Matrix Resurrections

The Matrix Resurrections is het vierde deel van de Matrix-franchise. Er is nog niet veel bekend waar de film over gaat, maar het project heeft wel al een trailer. In de trailer zie je Neo (Keanu Reeves), tegenover een psycholoog. Neo lijkt last te hebben van PTSS of andere mentale klachten, waardoor hij flashbacks krijgt naar onprettige momenten uit zijn verleden. Naast Keanu Reeves zal ook Carrie-Anne Moss terugkeren als Trinity.

Populair Nieuws