Update - Dit zijn de gratis PS Plus games van december 2021

News
woensdag, 01 december 2021 om 10:00
ps plus february 2018f1598362750
Sony heeft de gratis PS Plus games voor december 2021 bekendgemaakt. Zit er iets voor jou bij?

Update - Meer bekend over Godfall Challenger Edition

Inmiddels is meer bekend geworden over de Godfall Challenger Edition. Volgens de PlayStation Blog betreft het hier een editie die de endgame modi Lightbringer, Dreamstones en the Ascended Tower of Trials. Als speler krijg je meteen de beschikking over alle equipment en wapens die je nodig hebt om deze endgame content te kunnen spelen, alleen of met maximaal drie personen in co-op. Ook betreffende de drie PS VR games is meer duidelijkheid: dit blijven dezelfde drie games die ook al in november beschikbaar waren, dus The Persistence, The Walking Dead: Saints & Sinners - Standard Edition en Until You Fall (PS VR).

Origineel bericht

Elke maand is het een klein feestje als Sony de nieuwe games voor PS Plus bekendmaakt. Ook dit keer waren er geruchten en lekken over welke games het zouden gaan worden. Het Franse forum Dealabs zat goed en had vorige week al de primeur van de nieuwe gratis PS Plus games van december 2021. Nu heeft ook Sony via het Duitse twitteraccount de drie games voor PS4 en PS5 bekendgemaakt en kunnen we alvast uitkijken naar volgende week dinsdag, als de games daadwerkelijk beschikbaar komen. Naast de drie nu bekende games komen er later vandaag nog drie PS VR games bij!
ps plus games december 2021f1638377223

Wat zijn de PS Plus games van december 2021?

Vanaf 7 december kunnen we voor de PS5 de Challenger Edition van Godfall spelen. Dit een interessante versie, aangezien de Challenger Edition nu nog niet bestaat. Wat deze versie precies inhoudt is nog niet bekend, dat komen we hopelijk later vandaag te weten. Godfall was sinds zijn release al bekend als een van de games die de kracht van de PS5 mooi weer kon geven en daarmee een goede game was om aan je vrienden en familie te laten zien.
Voor de PS4 krijgen we Mortal Shell en LEGO DC Super Villains te spelen. Mortal Shell is een actie-RPG van Cold Symmetry die een Soulslike game wilden maken. Of ze dat gelukt is kan je komende maand zelf uitproberen. LEGO games staan bekend om hun humor en LEGO DC Super Villians is daarop geen uitzondering op. Als deze game één ding laat zien is dat DC met Joker, Two-Face, the Riddler, Penguin en Catwoman uitstekende Villians tot zijn arsenaal mag rekenen.
Op 7 december verschijnen dus deze gratis PS Plus games:
  • Godfall (Challenger Edition) (PS5 en PS4)
  • Mortal Shell (PS4)
  • LEGO DC Super Villians (PS4)
  • The Persistence (PS VR, gelijk aan november)
  • The Walking Dead: Saints & Sinners - Standard Edition (PS VR, gelijk aan november)
  • Until You Fall (PS VR, gelijk aan november)
  • Knockout City
  • First Class Trouble
  • Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning
  • The Persistence (PS VR)
  • The Walking Dead: Saints & Sinners - Standard Edition (PS VR)
  • Until You Fall (PS VR)
Iedere maand worden er nieuwe games toegevoegd die gratis te downloaden zijn voor PS Plus abonnees. De games worden niet van de gebruiker zelf, maar blijven wel speelbaar zolang je het PS Plus abonnement hebt.