Netflix onthult eerst beelden van Bridgerton spinoff

News
dinsdag, 03 januari 2023 om 19:00
queen charlotte 106 unit 07380rf1672739350
De nieuwste blik op de Bridgerton spinoff van Netflix is officieel gearriveerd. De streamingdienst heeft onlangs een eerste foto onthuld van de jonge versie van Lady Agatha Danbury (Arsema Thomas) in de komende prequel-serie, Queen Charlotte: A Brigerton Story. Dit komt nadat de streamingdienst al een first-look foto had vrijgegeven van de jonge koningin Charlotte, gespeeld door India Amarteifo.
Volgens de officiële beschrijving van Netflix voor de nieuwe serie, wordt Agatha een leidend licht voor de nieuwe koningin, terwijl ze tegelijkertijd haar eigen stem en kracht vindt.

Waar gaat de spinoff over?

In Queen Charlotte: A Bridgerton Story, is Charlotte tegen haar wil verloofd met de mysterieuze koning van Engeland. Charlotte arriveert in Londen en beseft dat ze niet precies is wat het koningshuis verwachtte. Terwijl ze leert omgaan met het paleis en haar voorspelbare echtgenoot, groeit ze uit tot een van Europa’s meest onvergetelijke monarchen.
Bovendien zullen Rhimes en Julia Quinn samen een roman schrijven over Charlotte’s oorsprongverhaal. Het boek onderzoekt Charlotte’s relatie met koning George, onthult hoe ze elkaar ontmoeten en hoe hun liefde een enorme sociale verschuiving veroorzaakte in de wereld om hen heen.
De nieuwe show bevat ook Michelle Fairley (Gangs of London) als prinses Augusta, Corey Mylchreest (Sandman) als jonge koning George, Asema Thomas als jonge Agatha Danbury en nog meer bekende namen.
“Koningin Charlotte is zo’n ontroerend personage geweest om te schrijven en nu ik de kans krijg om met Julia samen te werken om dit verhaal om te zetten in een boek, is zo’n opwindende kans”, zei Rhimes in een verklaring. “Ik kan niet wachten tot fans van dit universum het verhaal lezen van een personage dat zo diep resoneert met ons publiek.”

Populair Nieuws