Gratis PS Plus Essential games voor januari 2023 bekendgemaakt

News
donderdag, 29 december 2022 om 9:00
ps plus ps5f1631005854
Sony heeft de gratis PS Plus Essential games voor januari 2023 bekendgemaakt. Zit er iets voor jou bij?
Het is einde van de maand en dus het weer tijd voor de bekendmaking van de nieuwe gratis PS Plus Essential games. Ook deze maand kunnen PS Plus abonnees weer drie games gratis claimen voor PS4 en PS5.
Ook onze vaste bron Dealabs gebruiker billbil-kun was weer van de partij en lekte de gratis games voortijdig uit. Daardoor was de officiële bekendmaking van Sony Playstation zelf geen verrassing meer. Nu heeft Sony zelf de line-up bekendgemaakt. Had billbil-kun het bij het rechte einde?

Gratis games voor PS Plus Essential voor januari 2023

Sony maakt de line-up voor de nieuwe maand van PS Plus altijd bekend op de woensdag vóór de eerste dinsdag van de maand. Deze maand voelt dat wat vreemd uit omdat het net voor de jaarovergang is. Toch weten we nu officieel wat PS Plus abonnees vanaf 3 januari 2023 kunnen claimen.
De komende maand kunnen alle abonnees van PS Plus kennismaken met drie nieuwe games. De games zullen vanaf dinsdag 3 januari 20223 beschikbaar zijn. De games voor januari 2023 zijn:
  • Star Wars Jedi: Fallen Order
  • Fallout 76
  • Axiom Verge 2
Tot 3 januari kunnen de games van december 2022 nog gescoord worden, en dat zijn niet de minste. Zorg dus dat je ze niet mist:
Iedere maand worden er nieuwe games toegevoegd die gratis te downloaden zijn voor PS Plus abonnees. De games worden niet van de gebruiker zelf, maar blijven wel speelbaar zolang je het PS Plus abonnement hebt. Niet alleen PS Plus Essential abonnees kunnen de games dus scoren, ook abonnees van PS Plus Extra of PS Plus Premium kunnen hier gebruik van maken.
Om de games ook na januari te kunnen spelen hoef je de games niet te downloaden, voor eind januari claimen is voldoende. Vanaf dat moment staan ze in je PS Plus library zolang je PS Plus Essential of hoger abonnement loopt en kan je ze altijd downloaden en spelen.

Populair Nieuws