Star Wars Jedi: Survivor krijgt releasedatum

News
vrijdag, 09 december 2022 om 10:30
star wars jedi survivor key artf1670577294
The Game Awards 2022 hebben weer de nodige aankondigingen met zich meegebracht, al waren ze niet allemaal onverwacht. Het was bijvoorbeeld al bekend dat Star Wars Jedi: Survivor getoond zou worden. De game heeft een nieuwe trailer een een releasedatum.
Tijdens The Game Awards 2022 is Star Wars Jedi: Survivor uitgebreid getoond. Eerder dit jaar verscheen een vrij mysterieuze teaser. Nu krijgen we een volwaardige trailer met veel actie en spektakel te zien.
Uit de trailer blijkt dat het zware tijden zijn voor Cal Kestis. Ondanks zijn inzet als Jedi Knight, ziet hij het Empire alleen maar sterker worden. Bovendien staat hij inmiddels hoog op de lijst van Jedi waar het Empire liever vroeger dan later mee afrekent.
In de trailer zien we ook een aantal van de nieuwe mogelijkheden die spelers krijgen in dit nieuwe deel. Zo kun je dit keer uitgebreider dan in Fallen Order met twee lightsabers vechten en is er ook de optie voor een lightsaber met crossguard, voor tragere, maar zwaardere klappen. Verder kan Cal dieren berijden en heeft hij een werphaak om mee te slingeren.

Wanneer is de release van Star Wars Jedi: Survivor?

Eerder deze week lekte er al een releasedatum voor de game. Op Steam was eventjes te zien dat de game zou verschijnen op 15 of 16 maart 2023. Opvallend genoeg zijn beide data onjuist: Star Wars Jedi: Survivor is vanaf 17 maart verkrijgbaar voor PS5, Xbox Series X en PC.

Populair Nieuws