Gratis proefperiode Netflix nu wereldwijd voorbij

News
vrijdag, 16 oktober 2020 om 12:00
netflix 5432181 1920f1658221200
Slecht nieuws voor de mensen die nog geen Netflix account hebben. De streamingdienst is nu namelijk wereldwijd gestopt met het geven van een gratis proefmaand. Nog maar een paar landen ter wereld konden hier nog gebruik van maken, maar Netflix is nu ook in de Verenigde Staten opgehouden met dit ‘cadeautje’.
Het nieuws dat Netflix ook in de Verenigde Staten gaat stoppen met de gratis proefperiode werd eerder in oktober bekendgemaakt door een woordvoerder van de streamingdienst. Wel werd er aangegeven dat Netflix nieuwe manieren heeft ontwikkeld om kijkers naar hun platform te krijgen. Zo heeft de streamingdienst namelijk namelijk een ‘Watch Netflix for free’ site aangemaakt, waarop een aantal producties te kijken zijn.
Een aantal titels die op deze gratis site te zien zijn zijn Bird Box en Murder Mystery. Ook zijn de eerste afleveringen van een aantal vette series gratis te zien. Zo kan je de pilotaflevering van onder andere Stranger Things, When They See Us en Our Planet kijken op de site. Netflix gaf aan dat de selectie van films en series om de zoveel tijd zal veranderen. Dit betekent niet per se dat alle films en series aangepast worden, maar soms zal er een nieuwe film of pilotaflevering komen en een ander van de site afgehaald worden.

Gaan de prijzen van Netflix omhoog?

Een andere vernieuwing van Netflix is dat ze hun prijzen mogelijk gaan verhogen. Hier waren een tijdje geleden al speculaties over. Het bedrag waarmee de streamingdienst per maand omhoog zal gaan is nog niet bekend, evenals of de streamingdienst die stap echt neemt. We hebben dit onderwerp eerder al besproken in een artikel.

Populair Nieuws