Giveaway: Win 250.000 FUT Points en geef een kickstart aan je FIFA 21-carrière!

  Het is de mooiste tijd van het jaar! FIFA 21 is een week geleden gelanceerd en hoe kan dat beter gevierd worden dan met een Giveaway actie van 250.000 FIFA Points voor FIFA Ultimate Team!

  FUT Team samenstellen als een PRO!

  Heb je zelf als eens vraag afgevraagd wat voor FUT team je kunt bouwen als je duizenden euro’s investeert in FUT? Nou dat kunnen we je vertellen: de meest voorkomende FIFA 21 packs (Gold, Gold Premium, Gold Players en Gold players Premium) kunnen al aangeschaft worden tegen de 100 en 350 FIFA points. Met 250K punten in je bezit, zou dat betekenen dat je meer dan 700 Premium Gold Player Packs kunt openen!

  Maar je kunt natuurlijk ook wachten tot de Special Player Cards uitkomen die inbegrepen zitten in de FIFA Mega- en Ultimate Packs… 😏

  Wat moet je doen?

  Like en comment onze 250K Giveway post en houdt de officiële Instagram-account van Startselect in de gaten tijdens de weggeefperiode. Volg de onderstaande stappen om in aanmerking te komen van de FIFA Points giveaway:

  Regels en uitleg van FIFA-punten voor weggeefacties:

  1. Volg onze officiële Instagram Startselect_com
  2. Like op de Instagram Post 250K FIFA Points Giveaway en reageer met je favoriete voetballer op de post en tag 2 FIFA buddy’s.
  3. Winnaars worden aangekondigd op woensdag 21 oktober via ons eigen Instagram-account en via DM. Volgen dus!

  🔥 Geef je FIFA 21-carrière een kickstart met 250.000 FIFA Points! 🔥

  Over Startselect:

  Startselect is dé officiële verkoper van digitale games en giftcards. In Europa’s zijn wij de grootste aanbieder van mobiele en game-tegoeden, giftcards, abonnementen en digitale games. Alle producten zijn digitaal en worden dan ook vrijwel direct geleverd.

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.