Hostnet storing trapt werkweek na kerst af

News
maandag, 27 december 2021 om 9:10
storingf1623744697
Terwijl iedereen waarschijnlijk nog een beetje moet bijkomen van een druk kerstweekend, begint de werkweek erna meteen onrustig. Door een Hostnet storing hebben namelijk veel websites problemen.
Nu alle kerstdiners weer in de magen zitten, de cadeautjes allemaal zijn uitgepakt en de kerstnummers weer van de radio verdwijnen zal een groot gedeelte van Nederland gewoon weer aan het werk moeten. De werkweek na kerst heeft alleen geen lekker begin.

Vervelende storing bij Hostnet

Volgens Allestoringen.nl heeft Hostnet namelijk last van een storing. De dienst is een host van verschillende websites en een DNS-service. Volgens de klachten hebben de meeste klanten van Hostnet nu problemen met hun websites, waardoor veel daarvan nu niet bezocht kunnen worden. Een probleem waar je dus niet geconfronteerd mee wil worden aan het begin van de week.
Vooralsnog laat Hostnet op haar social media-kanalen niet weten last te hebben van een storing, maar het is goed mogelijk dat de technische problemen nog niet zijn opgevallen bij het bedrijf na het kerstweekend. Het is te hopen dat de problemen zo snel mogelijk zijn opgelost, zodat iedereen weer gewoon normaal zijn of haar website kan gebruiken en 2021 enigszins normaal kan afsluiten.

Populair Nieuws