‘Gratis draadloze oordopjes bij Samsung Galaxy S21’

News
donderdag, 05 november 2020 om 16:00
samsung galaxy budsf1583838902
Goed nieuws voor iedereen die van plan was om de Samsung Galaxy S21 aan te schaffen. De Samsung Galaxy s21 wordt namelijk hoogstwaarschijnlijk geleverd met gratis Oordopjes">draadloze oordopjes. Athans als we het doorgaan goedingelichte Zuid-Koreaanse TopDaily moeten geloven.

Hard gelach naar Apple

Mocht Samsung bij de nieuwe Samsung Galaxy S21 echt gratis draadloze oordopjes meeleveren is dat een hard gelach naar Apple. Apple bracht vorige maand haar nieuwste iPhone op de markt, de iPhone 12. Bij de release van de iPhone 12 ging het in de wandelgangen alleen vaak niet over de kwaliteiten van de telefoon. Maar wel vaak over het feit dat er geen oordopjes en zelfs geen adapter werd meegeleverd. Dit moest de consument voor net iets te veel geld zelf nog aanschaffen.

Samsung Galaxy S21 begin 2021 verwacht

De Samsung Galaxy S21 wordt de opvolger van de Samsung Galaxy S20 en moet het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse gigant worden. Officieel is er nog niks aangekondigd door Samsung, maar doorgaans kondigt Samsung haar nieuwe smartphone aan in januari. De verwachting is dan ook dat dit bij de Samsung Galaxy S21 ook het geval zal zijn.
samsung logof1581418651

Samsung timmert druk aan de weg

Naast de Samsung Galaxy S-lijn is Samsung ook druk bezig met de ontwikkeling van ander soort smartphones. Zo presenteerde Samsung begin september de nieuwste opvouwbare telefoon, de Samsung Galaxy Z Fold 2. Hier zit alleen wel een flink prijskaartje van grofweg 2000 euro aan. En ook gaan de geruchten dat Samsung volgend jaar met een oprolbaar scherm zou komen. Genoeg voer om over te speculeren in elk geval.

Populair Nieuws