Gotham Knights krijgt na release een extra gamemode

News
zaterdag, 15 oktober 2022 om 10:30
gotham knightsf1654789469
De co-op game Gotham Knights komt binnen een week al uit op PC, PlayStation 5 en Xbox series X. Nu is er op het laatste moment nog nieuws naar buiten gekomen dat de game nog een extra modus krijgt naast de story modus.
Op Twitter en de website van Gotham Knights heeft ontwikkelaar Warner Bros. Games Montréal laten weten dat de game na release nog een grote update gaat krijgen met een extra gamemode. Het gaat om een co-op multiplayer modus genaamd 'Heroic Assault mode', waarin in totaal vier spelers samen kunnen spelen. In de Heroic Assault modus wordt je samen met je medespelers in een arena geplaatst waarin verschillende opdrachten voltooid moeten worden. De arena heeft in totaal 30 verdiepingen waar je samen doorheen kunt spelen. De Heroic Assault mode staat helemaal los van het verhaal en wordt iets langer dan een maand nadat de game uit is beschikbaar, namelijk op 29 november.

Gotham Knights is volledig co-op te spelen

Naast Heroic Assault, is het verhaal van Gotham Knights ook al samen met één andere speler te spelen. Het is mogelijk om naar de wereld van een andere speler af te reizen om daar te helpen met missies om door het verhaal te spelen. Dit heeft geen invloed op je eigen progressie, maar het is wel mogelijk om missies die je al met iemand anders gedaan hebt over te slaan.
Nadat de game een keer uitgesteld is, lijkt Gotham Knights volgende week dan eindelijk uit te komen. Als je heel erg uitkijkt naar de game is de collectors editie nog steeds te pre-orderen bij verschillende winkels.