Pre-order hier de Gotham Knights Collector’s Edition

News
donderdag, 19 mei 2022 om 12:00
gotham knightsf1649944140
Er is goed nieuws voor wie uitkijkt naar de release van Gotham Knights. Er is namelijk een heel mooie Collector’s Edition beschikbaar. Deze kun je nu in de pre-order zetten.
In oktober kunnen we weer terug naar Gotham City. We hebben die stad door de jaren heen al geregeld beschermd als Batman, maar deze keer is dat iets anders. In Gotham Knights kun je namelijk aan de slag als Robin, Batgirl, Nightwing en Red Hood.
Deze personages staan dan ook centraal in de Collector’s Edition van Gotham Knights. Hoofdattractie van het pakket is namelijk een vrij groot statue van de vier helden. Maar dat is niet het enige dat je kunt verwachten in de Collector’s Edition.

Wat zit er in de Gotham Knights Collector’s Edition?

In de Collector’s Edtion van de game vind je natuurlijk de game zelf, samen met het eerder genoemde beeld. Daarnaast vind je ook een kaart van Gotham City en een Ledbook-hoesje voor de game, dat dubbele dienst doet als artbook. Ook is er een speldje en krijg je de nodige in-game content.
Je moet wel een slordige 300 euro neertellen voor deze Collector’s Edition. Maar voor fans van deze personages kan dat het zomaar waard zijn. Het statue alleen al zou als los product behoorlijk prijzig zijn.
Gotham Knights verschijnt op 25 oktober. Eerder stond de release gepland voor zowel de huidige consoles als de vorige generatie. Inmiddels is de release voor PS4 en Xbox One geschrapt.