‘Google Pixel Watch en Pixel 6a opgedoken bij provider’

News
woensdag, 02 maart 2022 om 17:00
google pixel 6f1632235880
Er gaan al tijden geruchten dat Google een keer een smartwatch gaat maken. Tot dusver is het er nog niet van gekomen, maar daar lijkt plotseling verandering in te komen. Een Google Pixel Watch is namelijk samen met de Google Pixel 6a opgedoken in het systeem van een provider.
Volgens een bron van Android Police is er een Google Pixel smartwatch zou onder de codenaam Rohan te vinden zijn in het systeem van een Amerikaanse telefonieprovider. Dat kan betekenen dat de Pixel Watch binnenkort in de verkoop gaat.
Rohan zou verkrijgbaar zijn in drie kleuren: zwart, grijs en goud. De opslagcapaciteit is 32 GB. Dat is dubbel zoveel als de Galaxy Watch 4 en gelijk aan de capaciteit van Apple Watch. Prijzen zijn nog niet bekend.
Ook de Pixel 6a smartphone zou sinds kort in hetzelfde systeem staan. Dit is een goedkopere variant van de Pixel 6. De Pixel 6a is tevens in drie kleuren verkrijgbaar, namelijk zwart, wit en groen. De opslag van de telefoon is 128 GB.

Wanneer verschijnen de Pixel Watch en Pixel 6a?

Het is nog onduidelijk wanneer beide producten verschijnen, aangezien zowel de Pixel Watch als de Pixel 6a nog niet zijn aangekondigd, al lijkt in ieder geval de Pixel 6a waarschijnlijk. Dat ze in een database van een provider staan lijkt te suggereren dat ze snel op de markt komen. Het lijkt aannemelijk dat ze in mei verschijnen, rondom Google’s I/O conferentie.

Populair Nieuws