Gratis visual novel Ghostwire: Tokyo nu te spelen

News
woensdag, 02 maart 2022 om 16:30
ghostwire tokyo 1f1647815224
Ghostwire: Tokyo komt eind deze maand eindelijk uit. In de tussentijd kun je je vanaf vandaag vermaken met een visual novel die zich voor de gebeurtenissen van de game afspeelt. Het beste nieuws? Het is helemaal gratis!
Ghostwire: Tokyo – Prelude is vanaf vandaag gratis te spelen op PlayStation 4 en PlayStation 5. PC-gamers moeten ietsje langer wachten: vanaf 8 maart is de game ook op Steam en Epic Games verkrijgbaar.
In deze visual novel duik je dieper in de wereld van Ghostwire en onderzoek je samen met de mysterieuze KK en zijn bovennatuurlijke detectives een vreemde verdwijning. Terwijl je dat mysterie probeert op te lossen, stuit je op een nog veel duisterdere zaak. Zoals verwacht van een visual novel kun je in de game verschillende keuzes maken om het verhaal en de wereld van Ghostwire te ontrafelen.

Hoe is de prelude verbonden met Ghostwire: Tokyo?

KK zal je natuurlijk terugzien in Ghostwire: Tokyo, maar dan als de deuteragonist. Je speelt als Akito, een gewone Japanse man. Wanneer bijna de gehele bevolking van Tokio verdwijnt, komt de geest van KK in het lichaam van Akito terecht. Niet alleen heeft hij nu een stem in zijn hoofd, ook bezit hij nu opeens bovennatuurlijke krachten. Samen vechten de twee tegen de gevaarlijke Hannya en zijn volgelingen, de Visitors, die Tokio hebben overgenomen.
Eerder deze maand mocht XGN het eerste halfuur van de game zien. Benieuwd wat we ervan vonden? Dat kun je hier lezen.
Ghostwire: Tokyo is vanaf 25 maart wereldwijd verkrijgbaar op PS5 en PC.