'Google Pixel 7a release is al snel met een mooie bonus'

News
zondag, 07 mei 2023 om 13:00
google pixel 7 2f1666865900
Het lijkt erop dat liefhebbers van Pixel smartphones al heel snel aan de slag kunnen met de Google Pixel 7a. De releasedatum van het model is namelijk gelekt, inclusief een aantrekkelijke bonus.
Al sinds de Pixel 3 is Google voor elke Pixel smartphone een aantal maanden later gekomen met een a-versie - een goedkopere versie van het vlaggenschip, met veel dezelfde features. Het is daarom wachten totdat Google met de Pixel 7a komt en dat wachten lijkt bijna voorbij.
Twitter-gebruiker Katentu heeft namelijk een foto gedeeld van een reclamepillaar in Frankrijk. Daaruit blijkt dat de release van de Google Pixel 7a gepland staat op 10 mei. Dat niet alleen, als je smartphone koopt, dan krijg je er ook nog gratis een setje Google Pixel Buds A-series bij.
De datum is geen enorme verrassing. Dat is namelijk dezelfde dag dat Google het jaarlijkse I/O-evenement organiseert. Tijdens het event maakt het techbedrijf nieuwe producten bekend en in het verleden zijn meerdere producten ook meteen gelanceerd. Naast de Google Pixel 7a zal in ieder geval de Google Pixel Fold onthuld gaan worden op I/O.

Wordt Pixel 7a de laatste van zijn soort?

Hoewel de a-versies van de Pixel smartphones erg populair zijn, is de Google Pixel 7a misschien wel de laatste keer dat die tactiek wordt gebruikt. Er zijn namelijk geruchten dat Google afscheid gaat nemen van de a-reeks. De techgigant zou zich volledig willen gaan richten op de flagships, waaronder de nieuwe Google Pixel Fold.