Nieuwe poster van The Flash onthult Batmobile en Batcave van Michael Keaton

News
zondag, 07 mei 2023 om 13:30
the flashf1589539451
Er zijn nieuwe posters onthuld voor The Flash met als tagline "Worlds Collide" en de nadruk op een van de belangrijkste helden. Eén van deze posters toont de Batmobile en Batcave van Michael Keaton.
De poster van Keaton in het Batman-kostuum naast de iconische Batmobile uit de Tim Burton film uit 1989 wordt als meest aantrekkelijk beschouwd. Verder is er ook een glimp te zien van de Batcave, een locatie waarvan Keaton emotioneel raakte toen hij hier na 30 jaar terugkeerde. Verder zijn er nog twee andere posters onthuld, één met Supergirl (Sasha Calle) en de andere met The Flash (Ezra Miller), elk in hun eigen unieke pose.
De posters zijn vrijgegeven na de publicatie van de tweede trailer van vorige week, waarin alle drie de helden in beeld werden gebracht. Hoewel de film met enige problemen te maken heeft gehad en sommigen zelfs speculeerden dat deze geannuleerd zou kunnen worden, heeft The Flash positieve feedback ontvangen, waaronder lof van Tom Cruise.

Waar gaat The Flash over?

The Flash neemt ons mee op Barry Allen’s reis door de tijd om gebeurtenissen uit het verleden te veranderen en zo de toekomst te verbeteren. Helaas loopt dit anders dan gepland en raakt de toekomst verstoord. General Zod bedreigt de wereld en er zijn geen Super Heroes om te helpen. Barry probeert een gepensioneerde Batman te overtuigen om hem te helpen een Kryptonian te redden, hoewel dit niet de Kryptonian is waar hij naar op zoek is. Uiteindelijk moet Barry racen voor zijn leven en mogelijk de ultieme opoffering brengen om de tijdlijn te herstellen en de wereld te redden.
The Flash is vanaf 16 juni 2023 te zien in de bioscoop.

Populair Nieuws