Google Pixel 7 krijgt gratis VPN

News
dinsdag, 06 december 2022 om 9:30
google pixel 7 pixel 7 prof1664451224
De Google Pixel is sinds kort eindelijk officieel in Nederland verkrijgbaar. Nu krijgen verschillende telefoons allemaal handige nieuwe features. Daarbij hoort ook een gratis VPN.
Een VPN is voor veel mensen praktisch onmisbaar. Het geeft een extra bescherming van je bezigheden online en maakt het mogelijk om bijvoorbeeld op streamingdiensten content te kijken die eigenlijk niet in jouw land beschikbaar is. Meestal moet je voor een VPN betalen, maar de Google Pixel 7 krijgt deze feature nu gratis ingebouwd.
Via de Google One app kun je de VPN inschakelen, waarna hij meteen over je hele apparaat werkt. Je hoeft hem niet apart in te stellen voor verschillende apps en browsers. Overigens komt de feature niet alleen naar de Pixel 7. Alle telefoons vanaf de Pixel 4 krijgen de gratis VPN, dus ook als je voor de lancering van de Pixel 7 een oudere Pixel had geïmporteerd, krijg je een gratis VPN.

Welke features krijgen de Pixel telefoons nog meer?

De VPN is overigens niet de enige nieuwe feature die Pixel telefoons krijgen. Zo is er nu ook een samengevoegd overzicht van je privacy-instellingen. Zo kun je op één plek van al je apps zien hoe het ervoor staat met je privacy en veiligheid.
Ook krijgen de Pixel 7 en Pixel 7 Pro de mogelijkheid om geluid aan de andere kant van de lijn te filteren. De Pixel 7 kon al de ruis aan jouw kant onderdrukken, maar nu geldt dat dus ook voor de persoon met wie je belt, ook als diegene zelf geen Pixel telefoon heeft. Meer over de nieuwe features kun je lezen op de blog van Google.

Populair Nieuws

Laatste Reacties