Google Pixel 7 en 7 Pro worden officieel gelanceerd in Nederland

News
vrijdag, 07 oktober 2022 om 9:30
google pixel 7 en pixel 7 prof1652344108
Elk jaar wordt de line-up van Pixel smartphones verder uitgebreid, maar tot nu toe hebben de telefoons van Google Nederland overgeslagen. Daar komt nu verandering in, want de Google Pixel 7 en 7 Pro worden officieel gelanceerd in ons land.
Met het Android-besturingssysteem is Google al enorm lang betrokken op het gebied van smartphones. Maar pas sinds 2016 maakt de Amerikaanse techgigant echt zijn eigen smartphones, met de Google Pixel telefoons. Met baanbrekende vernieuwingen wil Google de smartphone-markt veroveren, maar de smartphones komen maar uit in een paar geselecteerde landen.
Die lijst wordt uitgebreid met de Google Pixel 7 en 7 Pro, waardoor de smartphones eindelijk officieel beschikbaar worden gemaakt in Nederland. Dat heeft Google tijdens een speciaal event aangekondigd.
Google werkt daarmee samen met twee partners in Nederland. T-Mobile zal de telefoon aanbieden aan klanten in combinatie met een abonnement, terwijl de gloednieuwe smartphones los te bestellen zijn bij Belsimpel of in de Google Store. De Google Pixel 7 en 7 Pro worden op 13 oktober hier gelanceerd en hebben respectievelijk een prijskaartje van 649 en 899 euro voor het 128GB-model. Voor 749 en 999 euro kan je het 256GB-model krijgen.
De nieuwe smartphones van Google hebben een nieuwe Tensor G2-chip, die nog verder gaat met machine learning en AI-mogelijkheden. Ook is de beveiliging verder opgeschroefd met de Titan M2 security chip en heeft Google flink wat verbeteringen aangebracht aan de camera. Zo kunnen onscherpe foto’s weer scherp gemaakt worden en door een nieuwe techniek wordt de optische zoom verdubbeld.

Meer Google Pixel producten in Nederland

De Google Pixel 7 en 7 Pro zijn niet de enige producten uit de line-up die Google in Nederland lanceert. De midrange smartphone Google Pixel 6a - dat dezelfde Tensor chipset heeft als in de Google Pixel 6 - wordt vanaf nu verkocht voor 459 euro.
Daarnaast kan je nu ook officieel de draadloze oordopjes van Google verkrijgen. De Google Pixel Buds A-Series zijn al beschikbaar voor 99 euro, terwijl de Google Pixel Buds Pro met active noise-cancelling voor 219 euro worden verkocht.

Populair Nieuws