Releasedatum Star Wars Jedi: Survivor gelekt

News
dinsdag, 06 december 2022 om 10:00
star wars jedi survivorf1658739655
Star Wars Jedi: Fallen Order is één van de beste Star Wars games sinds de franchise in handen is van Disney. Veel fans wachten dan ook al jaren met smart op een vervolg. Het lijkt nu dat de releasedatum daarvan is gelekt.
Star Wars Jedi: Survivor komt waarschijnlijk op 15 of 16 maart uit. Dat was kort te zien op de Steam-pagina van de game. Beide data waren te zien afhankelijk van waar en wanneer je keek, dus het is nog even onduidelijk welke van de twee het is.
Wel kan aangenomen worden dat het één van deze twee data is. Veel betrouwbaarder dan een Steam-pagina kun je eigenlijk niet krijgen als het gaat om gelekte informatie. Momenteel is de datum overigens niet meer zichtbaar, maar Twitteraar Wario64 kon voor die tijd screenshots maken en posten.

Pre-order bonus Star Wars Jedi Survivor ook gelekt

De releasedatum is overigens niet het enige dat naar buiten is gekomen. Er zijn ook pre-order bonussen voor de Steam-versie van de game gelekt. Het gaat om cosmetische items waarmee Cal Castis kunt uitdossen in outfits gebaseerd op geliefde personages als Han Solo, Luke Skywalker en Obi-Wan Kenobi.
EA heeft inmiddels bevestigd dat Star Wars Jedi: Survivor in de nacht van donderdag op vrijdag getoond zal worden bij The Game Awards. Het lijkt nu waarschijnlijk dat de bovenstaande informatie op dat moment officieel onthuld had moeten worden. Een nieuwe trailer voor de game lijkt ook waarschijnlijk.

Populair Nieuws