Google Pixel 6 heeft megalek met foto’s, prijs en specificaties

News
donderdag, 07 oktober 2021 om 18:00
google pixel 6f1632235880
Begin deze week werd er aangekondigd dat het Google Pixel-event op 19 oktober zal plaatsvinden. Maar nu zijn er via Twitter al specificaties, de prijs en de releasedatum van de Google Pixel 6 verschenen.
De foto’s van de aankomende Pixel 6 zijn geplaatst door Evan Blass, die wel eens vaker dingen uitlekt voordat de informatie of het product officieel wordt vrijgegeven. Volgens de informatie die is vrijgekomen heeft de Google Pixel 6 een 50-megapixelhoofdcamera en een tweede lens met een resolutie van 12MP. De selfiecamera heeft een 8-MP-resolutie. Verder zal de Pixel 6, 8 GB RAM bevatten en 128 GB aan opslagruimte. De accu van de nieuwe Pixel is 4620mAH en heeft ook nog eens een gezichtsherkenning.
Er wordt ook vermeld dat de Pixel 6 geleverd zal worden met de Boss 700-koptelefoon als je een pre-order plaatst. De pre-orderaanbieding loopt tot 27 oktober, wat zal betekenen dat de Pixel 6 waarschijnlijk op 27 oktober haar officiële lancering heeft.
Een Twitter-gebruiker heeft het ook voor elkaar gekregen om de aankomende folder van de Duitse winkel Saturn in handen te krijgen. In de folder staat dat de Google Pixel 6 op 27 oktober verkrijgbaar zal zijn vanaf 649 euro.

Mogelijk nog meer apparaten tijdens het Pixel-event

Ten slotte wordt er op Twitter vermeld dat er meer apparaten worden aangekondigd op 19 oktober. Naast de Pixel 6 zal er ook een Pixel Watch, Pixel Fold en Nest-speakers worden aangekondigd. Er is ook nog een mogelijke kans dat er een Pixel-tablet wordt aangekondigd.
Om erachter te komen of dit allemaal klopt, moeten we nog even wachten tot de officiële aankondigingen op 19 oktober tijdens het Google Pixel-event.