GOG Summer Sale heeft flinke aanbiedingen op 3000+ PC games

News
maandag, 21 juni 2021 om 16:30
control ultimate editionf1602499623
CD Projekt is niet alleen de ontwikkelaar en uitgever van The Witcher games, het bedrijf heeft ook een webwinkel in de vorm van GOG. Op het platform kan je nu profiteren op flinke korting op veel PC games.
Het is een mooie tijd voor gamers. We hebben vorige week niet alleen kunnen genieten van E3 2021, er zijn de laatste tijd ook veel sales bezig. Zo gooien Sony en Microsoft veel dingen in de uitverkoop, pakt Amazon vandaag en morgen flink uit met Amazon Prime Day en ook het platform GOG is nu begonnen met een Summer Sale.

PC games goedkoop scoren tijdens de GOG Summer Sale

Console gamers moeten de sale op Good Old Games even uitzitten, want net zoals Steam verkoopt GOG uitsluitend PC games. De spelers met een muis en toetsenbord onder ons kunnen nu flink profiteren, want de webshop heeft veel mooie games met enorm veel korting te koop staan. Wij hebben alvast de mooiste pareltjes er voor je uitgevist.
Dit zijn zeker niet alle games die in de aanbieding zijn op GOG. Sterker nog, er zijn ruim 3000 titels die je nu met korting kan scoren. Wil je het complete overzicht van de GOG Summer Sale zien, kijk dan hier!